Luca

5 flotte filmer du kan streame denne uka

Publisert:
Sist oppdatert:

Et nytt sommereventyr fra Pixar, Kevin Hart i en uvant rolle og dokumentarer om både spekkhoggere og pensjonister som lever inngjerede liv. Dette er 5 filmer du må få med deg!

Annonse

Luca

Luca

Disney og Pixars nyeste spillefilm heter Luca, og foregår i en pittoresk fiskelandsby på den italienske rivieraen, rundt 1960. 13 år gamle Luca opplever tidenes sommer, fylt med sykkelritt, pasta, svømming og forelskelse.

Han deler eventyrene med sin nye bestevenn Alberto, men vennene holder på en hemmelighet: De er egentlig sjømonstre fra en annen verden - rett under havets overflate…

Annonse

Fatherhood

Dette er Kevin Hart slik du aldri har sett ham før! Hart, som kanskje er best kjent for å spille en liten fyr med stor kjeft og mye energi i diverse komedier, men Hart har høstet mye ros for sin ektefølte rolletolkning som alenepappa i denne filmen om en far som plutselig får eneansvaret for sin nyfødte datter etter kona uventet dør i barsel.

Annonse

Waves

Waves er en skjellsettende filmopplevelse om hvordan små avgjørelser kan eskalere og endre hele livsløp. En dominerende, men velmenende far, presser sønnen sin til å være en ener på alle områder. Men bildet av den perfekte kjernefamilien slår sprekker når sønnen begår en utilgivelig handling. Vi følger familien og omgivelsene deres mens de forsøker å gå videre med livene sine etter at det utenkelige har skjedd. Hvordan navigerer vi mennesker oss igjennom sorg, tilgivelse, glede og kjærlighet?

På Viaplay fra lørdag.

Annonse

Blackfish

"Blackfish" er en film som viser hvordan naturen tar hevn når den presses til det ytterste av mennesker.

Filmen forteller historien om Tilikum, en spekkhogger som drepte flere mennesker mens den var i fangenskap. Underveis samler regissør og produsent Gabriela Cowperthwaite sjokkerende opptak og følelsesladede intervjuer for å utforske dyrets spesielle egenart, forstå hvordan det blir mishandlet i fangenskap, lære om livet til trenere og ikke minst om presset fra den millionsterke vannparkindustrien.

På NRK TV nå

Annonse

Some Kind of Heaven

Filmskaper Lance Oppenheim bryter gjennom den polerte fasaden til The Villages - et massivt inngjerdet pensjonistsamfunn i Florida. The Villages tilbyr alt man skulle tro en pensjonist kan ønske seg, men likevel finnes det liten gruppe innbyggere og en outsider som ikke klarer å finne lykken pensjonist-paradiset.

Annonse