Sydney Sweeney i Euphoria
Foto: HBO

Sydney Sweeney teaser tredje sesong av "Euphoria": - Folk vil bli skikkelig overrasket

Filmweb
Publisert:

Stjerna røper også når innspillingen av den populære serien skal i gang.

Annonse

Sydney Sweeney (26) har droppet et par hint om den etterlengtede tredje sesongen av HBO-serien "Euphoria".

I et ferskt portrettintervju med GQ røper Sweeney, som spiller rollen som Cassie Howard, også når hun skal tilbake foran kamera med resten av "Euphoria"-gjengen.

"Folk kommer til å bli skikkelig overrasket over sesong 3", sa 26-åringen i intervjuet.

"Jeg tror det er bra, fordi sesong 1 og 2 var så annerledes", la hun til.

Videre avslørte Sweeney at hun planlegger å gjenoppta rollen som Cassie i løpet av "de neste to månedene", noe som tyder på at innspillingen av den kommende sesongen er rett rundt hjørnet.

Stjerna delte også sine tanker om å bli med videre i en potensiell fjerde sesong.

"Jeg tror at hvis det finnes mer historie å fortelle med Cassie, så ja, fordi jeg elsker den rollen - og jeg elsker det miljøet. Men det blir hva enn som er riktig for historien", rundet hun av.

Første sesong av Sam Levinson-skapte "Euphoria" kom i 2019 og kapret umiddelbart seere verden over. Serien leverte ikke bare et gripende og kontroversielt tenåringsdrama, men også fantastiske skuespillerprestasjoner og et stilsikkert visuelt uttrykk og lydspor. Andre sesong kom i 2022 og videreførte suksessen med tilbakevendene stjerner i Zendaya, Sweeney, Hunter Schafer, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Angus Cloud, Jacob Elordi og Maude Apatow, for å nevne noen. Siden har fansen lengtet etter den lovede tredje sesongen, som ifølge HBO vil slippes en eller annen gang i løpet av 2025.

Annonse