Jared Leto er ikke med i Birds of Prey

Margot Robbie bekrefter: 0 Jared Leto i Birds of Prey

Harley Quinn opererer helt uten den grønnhåra klovnen i den nyeste DC-filmen!

Da Jared Leto fikk rollen som Jokeren i Sucide Squad hadde han nettopp vunnet en Oscar, og han hadde tilsynelatende ikke blitt en dag eldre på tjue år. Alt gikk Jareds vei! Så fikk vi se de første bildene fra filmen.

Jared Leto i Suicide Squad

Grills, ingen øyenbryn og «damaged» tattovert i panna. Subtilt. Jared levde seg dypt inn i rollen, fikk Joker-tattoveringer og sendte brukte kondomer i posten til motspillerne sine…

…alt for så godt som ingen skjermtid i den ferdige filmen - og verken oppfølgere eller spinoffs. I 2018 ble det annonsert at Leto skulle få sin egen Joker-spinoff, men den ble i stillhet strøket fra Warner Bros.' liste over DC-prosjekter. Du har kanskje også merket deg at Leto ikke blir å se i den kommende rebooten The Suicide Squad.

Leto skal visstnok ikke ha vært spesielt fornøyd da Warner Bros. først annonserte Todd Phillips nye film. Jared følte seg "fremmedgjort og opprørt" da han ikke fikk tittelrollen i den nye "Joker"-filmen, gestaltet av Joaquin Phoenix. Det skriver Hollywood Reporter.

Les også: Jared Leto ditcha fra Joker: Skuffet og opprørt

Mens Jared Letos Joker i Sucide Squad er forhatt av både fans og anmeldere, kom Margot Robbies Harley Quinn relativt billig ut av superhelt-katastrofen. Harley Quinn har vært en fan-favoritt helt siden hun debuterte i Batman-animasjonsserien på nittitallet, og Robbie står bak hennes neste opptreden i en live action-film.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)har en sinnsykt lang tittel, og ser ut til å dra DC-universet i en spennende ny retning! Med kvinnelig regissør og manusforfatter, og Margot Robbie i produsentstolen, lover trailerne en voldelig og morsom film om jentebanden med samme navn.

Les også: Vi ELSKER de nye Birds of Prey-karakterplakatene

Birds of  Prey

I fjor så vi bilder fra settet til Birds of Prey som tilsynelatende viste at Harley og Joker slo opp, og antydet at det på ett tidspunkt var planer om at Jokeren skulle dukke opp i filmen. Jared Leto var ikke tilstede under innspillingen, siden han jobbet med Spider-Man-spinoffen Morbius.

Da bildene ble lekket, spekulerte flere i om scena ble spilt inn med en stand-in, så Leto senere kunne steppe inn og filme nærbildene sine. Det har Margot Robbie, skuespiller og produsent for Birds of Prey, nå avkreftet.

Les også: Harley Quinn-serien får fenomenale anmeldelser

I et intervju med Variety om den nye filmen Bombshell forteller Robbie at hun forelsket seg i Harley Quinn under Sucide Squad-innspillingen, men at hun aldri helt forstod hvorfor hun var sammen med Jokeren. Dette førte til at Robbie leste seg opp om voldelige forhold, og om kvinner som lykkes på tross av alvorlige psykiske lidelser.

I intervjuet bekrefter hun også at Birds of Prey begynner etter bruddet, og at Jared Letos Joker aldri dukker opp i filmen. Robbie synes Joaquin Phoenix "var fenomenal" i Joker, men at Birds of Prey er en helt annen film.

- Jeg føler at Joker-filmen var mye mer jordnær. Vår er annerledes. Det er spisset.

Les også: Hvilken Joker er best? Watchlist de du ikke har sett

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)har Norgespremiere 7. februar. Watchlist den her!

Birds of Prey