En kvinne blir lyst opp av en dataskjerm i Red Rooms

5 grunner til å se Red Rooms

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Red Rooms er kanskje den mest skremmede filmen du skal se i 2024. Den urovekkende psykologiske thrilleren går på kino fra 22. mars, og vi har samlet 5 grunner til å få den med seg. Se videoen over!

Annonsørinnhold for Fidalgo Filmdistribusjon

Den visuelt imponerende thrilleren Red Rooms tar publikum med på en klaustrofobisk marerittreise inn i den forstyrrende psyken til en seriemorder-fanatiker.

Fotomodellen Kelly-Anne blir besatt av den pågående rettssaken mot seriemorderen Ludovic Chevalier, som streamet drapene sine på nettet. Hennes morbide fascinasjon for seriemorderen tar henne inn i en farlig verden av nettkriminalitet, og en savnet video på det mørke nettet fører henne inn i et mørke hun kanskje ikke klarer å unnslippe.

Red Rooms holder deg fengslet gjennom hver nervepirrende scene og må ses av alle som elsker intense psykologiske thrillere.

Filmen har 100% positive anmeldelser på Rotten Tomatoes og har vunnet en rekke priser, inkludert beste film, beste manus, beste musikk og beste hovedrolle på sjangerfestivalen Fantasia.

Norske Kinomagasinet skriver at filmen "mesterlig bygger spenning og frykt ved hjelp av sparsommelige virkemidler innen bilde og lyd".

Red Rooms går på kino fra 22. mars. Kjøp billetter til filmen her!

Red Rooms - Plakat
Foto: AS Fidalgo