A Quiet Place 3 er på vei

Publisert:

John Krasinski bekrefter det alle har håpet på.

Annonse

I forbindelse med gårsdagens ViacomCBS Investor Day-event avslørte Paramount og John Krasinski at "A Quiet Place III", det tredje kapittelet i den publikum- og kritikerroste skrekkthriller-filmserien, er under utvikling og klar for verdens kinolerreter i 2025.

Krasinski stod for både manus og regi på de to første filmene, men det ble ikke avklart om han skal bidra på noen andre områder enn produksjonssiden denne gangen. Vi vet heller ikke noe om filmens handling, ikke en gang om de originale karakterene vender tilbake.

Les også: Første trailer for The Exorcism of God vil hjemsøke deg

Emily Blunt i "A Quiet Place"

Krasinski understreket derimot at filmen ikke vil ha noen sammenheng med regissør Michael Sarnoskis "Quiet Place"-spinoff, som etter planen skal være klar til september 2023.

I skrekkthrilleren "A Quiet Place" (2017) fulgte vi en familie, spilt av Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe og Millicent Simmonds, som måtte leve i total stillhet for å ikke bli drept av monstre som hadde invadert jorda og utslettet store deler av menneskeheten. I oppfølgeren "A Quiet Place II" (2020) ble vi med karakterene videre i dette universet, men ble i tillegg presentert for et par nye ansikter i form av Cilian Murphy ("Peaky Blinders") og Djimon Hounsou ("Blood Diamond").

Noen eksakt lanseringsdato for "A Quiet Place III", bortsett fra året 2025, har enda ikke nådd oss, men vi oppdaterer dere selvfølgelig så fort vi vet noe mer.

Annonse