Tom Hardy og Charlize Theron i Mad Max: Fury Road

Hardy: - Mad Max 2 er på vei

Tom Hardy har inngått en avtale om å spille i ytterligere to filmer i den nye "Mad Max"-filmserien.

I et nytt intervju snakker han om oppfølgeren til 2015-filmen, "Mad Max: Fury Road". Skuespilleren spiller i den Oscarvinnende filmen, som ble regissert av George Miller, og han uttaler nå at han er spent på å finne ut når oppfølgeren skal i ilden. Ifølge NME sier han:

– Den mytologien som omgir Mad Max rommer mange historier. Det fine med George er at han lager skikkelige eventyr for Max og Furiosa, og jeg venter nå spent på en telefon i denne duren: "Ok, la oss hive på oss lærklærne og komme i gang". Alt er der. Jeg bare venter – og gleder meg – til å sette i gang.

Mad Max: Fury Road - Behind the scenes
Mad Max: Fury Road - Behind the scenes

Neste film ut i serien forventes å få tittelen "Mad Max: The Wasteland", men Hardy sier: – Det er bare et spørsmål om tid. Jeg er ikke helt sikker på tittelen, slike ting skifter hele tiden. Men det er definitivt en ny "Mad Max" på vei.

"Mad Max: Fury Road" vant seks Oscar i fjor – og var nominert til ytterligere fire. Mens vi venter kan vi se Tom Hardy i BBC-periodedramaet "Taboo", som han har vært med på å skape, samt spiller hovedrollen i.