Emma Watson på Noah-premieren i Berlin

Var Emma Watson så krevende at hun gikk glipp av La La Land-rollen?

Emma Watson skal angivelig ha krevd å få øve til Los Angeles-eventyret "La La Land" i London, mens Miles Teller ville ha to millioner dollar mer enn tilbudt, skriver New York Post.

Samtidig som "La La Land" er Hollywoods store yndling med rekordartede 14 Oscar-nominasjoner, flyr ryktene om at de tiltenkte hovedrolleinnehaverne Watson og Teller var så "krevende" at de ble droppet.

I stedet fikk Emma Stone og Ryan Gosling komme ombord, og det har resultert i Oscar-nominasjon på dem begge – så vel som en Golden Globe hver samt en SAG-pris til Stone.

Les også: Skjønnheten og Udyret har fått sin aller siste trailer

Miles Teller på premieren til That Awkward Moment
Miles Teller på premieren til That Awkward Moment

Ville bli i London

En kilde nær "La La Land"-produksjonen hevder overfor New York Posts sladrekolumnist på Page Six at både Emma Watson og Miles Teller nå raser mot agentene sine for ikke å ha sikret dem rollene.

Mens det angivelig skal ha stått om penger for Teller, som ville ha seks – og ikke fire – millioner dollar for rollen, skal Watson ha ønsket å øve i London, til tross for at filmtittelen er et kjælenavn på Los Angeles. Andre har fremholdt at den tidligere Harry Potter-barnestjernen prioriterte å jobbe med nyinnspillingen av Disneys "Skjønnheten og udyret" – der hun spiller Belle.

Mens "La La Land" har norsk premiere 24. februar, blir "Skjønnheten og udyret" å se fra 17. mars.