Emma Stone og Ryan Gosling i La La Land

La La Land

2 t. 9 min.
Drama / Komedie / Romantikk / Musikal
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'La La Land'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt La La Land
Premiere: 24.02.2017
Skuespillere: Emma Stone, Ryan Gosling
Sjanger: Drama / Komedie / Romantikk / Musikal
Manus: Damien Chazelle
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2016
Distributør: Nordisk Film Distribusjon

LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land - en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over.

LA LA LAND ble årets store vinner under Golden Globe utdelingen og fikk prisen for: beste regi, beste manus, beste spillefilm - komedie eller musikal, beste kvinnelige skuespiller i komedie eller musikal, beste mannlige skuespiller i komedie eller musikal, beste originalmusikk og beste originalsang.

Se bildeserie
Annonse

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse
Annonse