The Matrix

The Matrix-regissøren håper nyinnspilling blir bedre enn originalen

Lilly Wachowski svarer på "Matrix"-ryktene.

Lilly Wachowski, den ene halvparten av regissør-duoen bak "The Matrix" tok nylig en prat med /Film om Warner Bros. kommende Matrix-nyinnspilling som har stått på planen i en årrekke.

Les også: Bli med bak kamera på It: Chapter Two

Søstrene Lilly og Lana Wachowski.
Søstrene Lilly og Lana Wachowski.

Lilly skrev og regisserte den originale Matrix-trilogien sammen med søsteren Lana Wachowki, og det har lenge vært spekulert i om de også var involvert i det nye prosjektet på et eller annet plan.

I intervjuet avkreftet Lilly at hun kommer til å ha noe med den nye Matrix-filmen å gjøre, men la til at hun håper nyinnspillingen blir enda bedre enn den ikoniske 1999-originalen:

- I like it when stories go out into the world and then come back to you in different ways. I mean, that’s what storytelling is all about. I’m part of a bigger thing. I don’t have any ownership over stuff like that, so whatever story anybody wants to tell, I can’t wait to hear. I hope it’s better than the original.

Vel, det er lov til å håpe. Akkurat nå er vi litt skuffa- og ganske spente på hvem det er som skal dra dette i havn. Vi vet tilnærmet ingen ting om filmen som kommer, og både tittel og premieredato er hittil en stor hemmelighet.