Tom Hiddleston Hercules, Hades

Tom Hiddleston goes Hades?

Dette må være for godt til å være sant!!!

Disney har allerede gjort en rekke nyinnspillinger av sine animerte klassikere, så at "Hercules" ryktes å stå på lista over kommende prosjekter er kanskje ikke noen kjempeoverraskelse. I sommer skrev (den noe usikre kilden) We Got This Covered at Alexander Skarsgård var i forhandlinger om tittelrollen, og nå skriver samme side at Disney også har pekt seg ut et par favoritter til rollen som Hercules erkefiende, Hades.

De to navnene det skal være snakk om, er Benedict Cumberbatch og Tom Hiddleston (!!!). Det er så langt uklart om skuespillerne faktisk er kontaktet, eller om dette er ren ønsketekning fra Disneys side - eventuelt bare oppspinn?

Les også: 15 Disney-klassikere som får nytt liv

Tom Hiddleston som Loki i "Thor".
Tom Hiddleston som Loki i "Thor".

Det er i hvert fall ingen tvil om at fansen, inkludert oss, hadde digga å se både Cumberbatch og Hiddleston (vi holder en stor knapp på Hiddleston) med gule linser og flammehår en gang i fremtiden.

Hiddleston har, som vi vet, allerede gjort en formidabel innsats som skurken Loki i Marvels "Thor"-franchise, så at han vil naile Hades er vi mer enn sikre på. Ok da, vi VET.

Så, la oss inderlig håpe det er NOE form for sannhet i disse ryktene. *Krysserfingreogtær*