Zazie Beets, Zoe Kravitz og Eiza Gonzales

Hun skal spille Catwoman i The Batman

Zazie Beetz, Zoe Kravitz og Eiza Gonzáles kjempet om rollen.

Matt Reeves har funnet sin kattekvinne. "War for the Planet of the Apes"-regissøren er i full gang med forberedelsene til sin kommende DC Comics-film "The Batman", og ifølge Collider er det Zoe Kravitz som har kapret tittelen Catwoman, etter å ha slått Zazie Beetz ("Atlanta") og Eiza Gonzáles ("Baby Driver") på målstreken.

Karakteren har, i likhet med Joker, høy status i Batman-universet - og vi har allerede sett henne på film en rekke ganger. Michelle Pfeiffers innsats i "Batman Returns" er mildt sagt uforglemmelig, og Anne Hathaway var ganske kul i Christopher Nolans "The Dark Knight Rises". Halle Berrys solofilm fra 2004...er vi ferdige med.

Les også: Jared Leto ditcha fra Joker: Skuffet og opprørt

FIKK ROLLEN: Zoe Kravitz skal spille mot Robert Pattinson i The Batman.
FIKK ROLLEN: Zoe Kravitz skal spille mot Robert Pattinson i The Batman.

Vi vet så langt lite om handlingen i "The Batman", men tidligere i år landet Robert Pattinson den prestisjetunge tittelrollen etter å ha danket ut Nicholas Hoult. Det sies at filmen vil by på flere forskjellige skurker, og Jonah Hill skal være i forhandlinger om rollen som enten Penguin eller The Riddler.

Zoe Kravitz har tidligere hatt biroller i filmer som "Mad Max: Fury Road", "Divergent", "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" og HBO-serien "Big Little Lies".

Innspillingen starter etter planen på nyåret.