Jared Leto ditcha fra Joker: Skuffet og opprørt

Publisert:

"Suicide Squad"-Jokeren er angivelig misfornøyd med Todd Phillips nye film.

Annonse

Jared følte seg "fremmedgjort og opprørt" da han ikke fikk tittelrollen i den nye "Joker"-filmen, gestaltet av Joaquin Phoenix. Det skriver Hollywood Reporter.

Leto spilte DC-skurken i "Suicide Squad" (2016), og skal visstnok ikke ha vært spesielt fornøyd da Warner Bros. først annonserte Todd Phillips nye film.

Tilbake i 2018, ble det annonsert at Leto skulle få sin egen Joker-spinoff, men både den og "Harley Quinn & Joker"-filmen ble i stillhet strøket fra Warner Bros. liste over DC-prosjekter. Dere har sannsynligvis også merket dere at Leto verken blir å se i den kommende "Suicide Squad"-nyinnspillingen, eller "Birds of Prey".

Les også: Joker-oppfølger på vei?

Annonse

Skitne kondomer og analkuler

Vel, Jared kan muligens takke seg selv. Da publikum omsider fikk se prestasjonen hans i "Suicide Squad", etter måneder med opphausing, var det ingen som rev seg i håret av begeistring.

Skuespilleren gikk visstnok inn i Joker-rollen uten hemninger, og forble i karakter både på og av filmsettet. Han skal ifølge Collider ha sendt sine medskuespillere skitne kondomer og analkuler(!) i posten, samt en død gris i anledning første manusgjennomgang. Kan høres ut som en slitsom fyr å forholde seg til, spesielt når det ikke leveres, og vi er ikke spesielt overrasket over at Warner Bros. var keene på en utskifting...

Etter fantastiske anmeldelser og skyhøye innspillingstall, er Phoenix naturlig nok svært fornøyd med at valget falt på ham, og avslørte nylig i et intervju at han gjerne kan tenke seg å spille Joker igjen.

"Joker" vises på kino over hele landet nå - billetter, trailere og mer om filmen finner du her.

Annonse