Iron Fist vs Matrix

Iron Fist-stjerne til The Matrix 4?

La oss håpe "The Matrix"-oppfølgeren blir bedre enn "Iron Fist".

La oss være ærlige; Netflix' "Iron Fist" var komisk dårlig. Eventuelt dritt. Én ting skilte seg derimot ut positivt, og det var Jessica Henwick i rollen som Colleen Wing. Det ble åpenbart lagt merke til av flere, for nå melder Deadline at vi sannsynligvis får se Henwick i en stor- og veldig hemmelig rolle i kommende "The Matrix 4" (2022).

Overnevnte nettsted skriver at skuespilleren imponerte stort under casting-prosessen, og at regissør Lana Wachowski er på utkikk etter en som kan fylle en "kvinnelig Neo-karakter". Oi oi.

Les også: The Batman: Jonah Hill ute grunnet gigantkrav?

DU HAR SETT HENNE: Jessica Henwick spilte også Nymeria Sand, en av Dornish-søstrene i "Game of Thrones".
DU HAR SETT HENNE: Jessica Henwick spilte også Nymeria Sand, en av Dornish-søstrene i "Game of Thrones".

Rollelista utvides

Skuespillerlaget som skal fylle storfilmen begynner allerede å ta form, med Neil Patrick Harris ("How I Met Your Mother") som seneste tilskudd. Det ble nylig også avslørt at Jada Pinkett-Smith vender tilbake som Niobe, rollen fra "The Matrix Reloaded".

"The Matrix"-seriens tredje kapittel ble annonsert tilbake i august, med Lana Wachowski (uten tvillingsøsteren Lily) på både manus og regi. Med seg på laget har hun på ny Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss, i tillegg til Yahya Abdul-Mateen III ("Aquaman") som ryktes å skulle spille en ung Morpheus.

Noen konkret premieredato er ikke satt, men filmen skal etter planen opp i løpet av 2022.