Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker: Nytt bilde teaser mystisk ny karakter

...og en kryptisk detalj.

Vi kryper stadig nærmere premieren på "Star Wars: The Rise of Skywalker", og for å underholde oss i ventetiden har Entertainment Weekly avduket et veldig spennende nytt bilde fra filmen. Bildet introduserer en splitter ny karakter i universet og ja... det er det.

Les også: The Batman: Jonah Hill ute grunnet gigantkrav?

Foto: Lucasfilm
Foto: Lucasfilm

Den nye karakteren lyder navnet Zorii Bliss, og spilles av Keri Russell. Ut ifra det nye bildet å dømme, holder karakteren en slags medaljong - som det kan se ut til at hun er i ferd med å overlevere til Poe Dameron, spilt av Oscar Isaac.

Hva denne medaljongen er, aner vi ikke, men på det o' store internett florerer allerede teoriene;

Star Wars: The Rise of Skywalker

Under et Star Wars-event for noen uker siden ble karakteren C-3PO presentert med åpent bakhode. Det er definitivt en detalj i hodet på droiden som kan minne om det Bliss holder opp...eller?

Star Wars: The Rise of Skywalker

Ifølge EW får droiden selskap av den bittelille, nusselige nykommeren Babu Frik, kjent for å reprogrammere droider. Frik sies å holde til på samme sted som Zori Bliss, nemlig planeten Kijimi.

Det er ikke utenkelig at den mystiske medaljongen er en chip Babu Frik bruker til å reprogrammere C-3PO? Teorien støttes også av fans på Twitter:

Star Wars: The Rise of Skywalker

Hva tror dere?

"Star Wars: The Rise of Skywalker" har norgespremiere 18. desember - les mer om filmen her