Jared Leto Joker

Nytt Suicide Squad-bilde: Hva skjer med Jared Letos øyenbryn?

Vi er visst ikke ferdige med Jared Letos Joker helt enda...

Jared Letos Joker i "Suicide Squad" er et kapittel for seg selv. Ut ifra det vi vet gikk skuespilleren inn i rollen uten hemninger, og var i karakter både på og av filmsettet. Prosessen gikk ifølge flere kilder hardt utover skuespillerkollegene hans, som måtte finne seg i alt fra uhøflig mas til utrivelige overraskelser i posten...

...alt for så godt som ingen skjermtid i den ferdige filmen - og verken oppfølgere eller spinoffs, som Leto i utgangspunktet var forespeilet, i sikte. Warner Bros. har enkelt og greit slettet ham helt fra lista over DC-prosjekter, noe som forståelig nok er hardt opplegg (Leto var nylig ute å uttrykte sin misnøye over dette).

Les også: Batman har funnet sin The Riddler

Jared Leto spilte The Joker i "Suicide Squad".
Jared Leto spilte The Joker i "Suicide Squad".

Likevel er det fremdeles noen som har gode minner knyttet til Letos Joker-prestasjon, blant annet "Suicide Squad"-regissør David Ayer (gnager samvittigheten tro?). Nylig postet han et hittil usett bilde av Letos Joker, under en "tidlig make-up-test", på sin Instagram. Vi kan ikke helt se den store forskjellen mellom den tidlige versjonen og det ferdige produktet, men kanskje ok at noen røsket av haha-brynene før innspillingenen startet.

I Ayers kommentarfelt svarer fansen blant annet "What a waist of pontential. I actually want a jared leto joker but what you guys did in suicide squad is a shame not to you..to a great actor thats all" og "I guess "very damage" on the forehead now".

Sjekk ut bildet under:

David Ayer Joker insta

"Joker" med Joaquin Phoenix i hovedrollen er nå å se på kino over hele landet - billetter, trailer og mer om filmen her.