Colin Farrel i The Batman?

Colin Farrell i forhandlinger om Batman-rolle

Matt Reeves "The Batman" tar form.

Tidligere i høst kunne vi melde at Jonah Hill var i forhandlinger om én av to skurkeroller, Penguin eller The Riddler, i Matt Reeves kommende "The Batman"-film.

Etter en rekke forvirrende oppdateringer, ble det omsider klart at Hill hadde hoppet av prosjektet, men at Warner Bros. selvsagt hadde flere kandidater i lupen. Allerede samme dag fikk vi vite at Paul Dano hadde kapret rollen som The Riddler, men pingvinen var fremdeles en uløst sak...frem til i dag!

Les også: Harry Potter-spinoff har premieredatoen klar

Zoe Kravitz og Paul Dano får muligens selskap av Colin Farrell i "The Batman".
Zoe Kravitz og Paul Dano får muligens selskap av Colin Farrell i "The Batman".

Erfaren skurk

Skal vi tro Collider, er det nemlig stor sannsynlighet for at vi får se irske Colin Farrell i Penguin-rollen. Warner Bros. og Farrell forhandler i denne stund - og selv om vi synes valget av sistnevne er spennende, er det ikke egentlig så overraskende. Farrell har nemlig erfaring med superhelter og skurkelivet fra "Daredevil" (2003), hvor han spilte tittelrollens erkefiende Bullseye. Skuespilleren har også en rekke snasne prosjekter på CV'n, som "True Detective", "Fantastic Beasts and Where to Find Them", "The Lobster" og "In Bruges", for å nevne noen.

Om partene blir enige, vil Farrell bli en del av et så langt tilfredsstillende skurketeam bestående av Paul Dano i rollen som The Riddler og Zoe Kravitz som Catwoman. "The Batman" byr i tillegg på Robert Pattinson som Lynvingen og Jeffrey Wright som kommisjonær Gordon.

Vi liker utviklingen og setter helt klart denne på "gleder oss til"-lista.

"The Batman"-premieren er satt til 25. juni 2021, og innspillingen har forventet oppstart på nyåret.