Joker

Warner Bros. og Joker-regissør jobber med oppfølger

...og et hett rykte skytes ned.

Todd Phillips "Joker" har så langt spilt inn svimlende 1 milliard dollar, så det kommer ikke akkurat som et sjokk at vi muligens får dykke dypere i Arthur Flecks forskrudde sinn.

Ifølge Variety har Toby Emmerich, styreleder i Warner Bros., nylig møtt manusforfatter- og regissør Todd Phillips og co-manusforfatter Scott Silver, for å utforske mulighetene for en "Joker"-oppfølger. Samtalene skal være på et svært tidlig stadium, og verken manus, plott eller avtale er på plass. For Phillips, som i utgangspunktet var bestemt på at han så "Joker" som én enkeltstående film, er det også viktig at en eventuell oppfølger møter den kritikerroste originalens kunstneriske nivå.

Les også: Henry Cavill nekter å gi opp Superman

OSCARBUZZ: Joaquin Phoenix høstet glimrende anmeldelser for sin tolkning av tittelrollen i "Joker".
OSCARBUZZ: Joaquin Phoenix høstet glimrende anmeldelser for sin tolkning av tittelrollen i "Joker".

Kun rykter?

Det siste døgnet har rykter om at Warner Bros. vil ha Phillips til å regissere forhistorier for flere tegneserie-karakterer florert i amerikansk presse. Variety hevder derimot at påstanden allerede er skutt ned av såkalte innside-kilder, og argumenterer med at en potensiell "Joker"-oppfølger vil ta årevis å ferdigstille - og at DC allerede har mer enn nok på tapeten. I løpet av de neste årene, skal studioet lansere "Wonder Woman 1984", "The Batman", "Black Adam" og "Birds of Prey".

Vi lener oss tilbake, og tar det heeelt med ro inntil vi får en offisiell avklaring fra høyere hold...