Chris Pratt

Sammenlikner Jurassic World 3 med Avengers: Endgame

Vi har en helt spesiell dino-opplevelse i vente, ifølge Chris Pratt.

Det er kanskje litt tidlig å starte nedtellingen til "Jurassic World 3", men at vi gleder oss - det kan ingen ta fra oss. De siste måendene har det sakte, men sikkert dryppet nyheter som tilsier at vi har en helt spesiell dino-opplevelse i vente.

I tillegg til "Jurassic World"-stjernene Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, gjenforenes nemlig den originale"Jurassic Park"-trioen Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum på lerretet. Ja, det er faktisk verdt noen ekstra sommerfugler i magen.

Les også: Liam Neeson har offisielt gitt opp Star Wars- og superheltfilmer

Chris Pratt i "Avengers" og i Jurassic World.
Chris Pratt i "Avengers" og i Jurassic World.

Jurassic World vs Endgame

Og som ikke det var nok, leverte Pratt nylig en temmelig saftig uttalelse under The Ellen DeGeneres Show. Skuespilleren gjestet det amerikanske talkshowet for å promotere sin siste film "Onward", men endte selvfølgelig også opp med å prate litt dinosaur-film. Stjerna sammenliknet blant annet sammenslåingen av skuespillerne fra den originale - og den nye Jurassic-franchisen med fjorårets gigablockbuster "Avengers: Endgame", hvor han også hadde en rolle:

“This feels like it. I’m not allowed to say anything… It’s got everybody. It’s got pretty much everybody in it. Maybe I just blew it, but I don’t care. All the cast from the original Jurassic Park is coming back. It’s going to feel very much like how Endgame brought everything together for Marvel.”

"Jurassic World 3" er regissør Colin Trevorrows tredje "Jurassic World"-film. Hva handlingen dreier seg om, har vi så langt ingen anelse om, men forgjengeren "Fallen Kingdom" avsluttet med at en urovekkende stor samling dinosaurer flyktet fra fangenskap - og ut i den virkelige verden. Det KAN hende NOEN må ta ansvar... og kanskje også finne en løsning?

"Jurassic World 3" skal etter planen lanseres 11. juni 2021.