Connected

Første trailer for Connected: Helt klart årets råeste familie!

Ny animasjonsfilm fra folka bak "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Sony Pictures Animation har sluppet første trailer for den kommende animasjonsfilmen "Connected", som følger en familie under et apokalyptisk robotopprør.

Filmens protagonist er den unge, kreative outsideren Katie Mitchell, som får plass ved filmskolen hun alltid har drømt om - og knapt kan vente med å komme seg på college. Kjipt nok, har faren hennes bestemt at hele familien, inkludert hennes overpositive mor, litt snåle lillebror og feite mops Monchi, skal kjøre henne til den nye skolen for å ta farvel. Turen viser seg å bli, mildt sagt, humpete for hele familien. Underveis bestemmer nemlig samtlige av verdens elektroniske duppeditter seg for å overta verden...

Les også: Uncharted-filmen skjer - om TO uker!

Connected

Lovende

Filmen er regissert av Mike Rianda, som i samarbeid med Jeff Rowe også skrev manuset. Produsentene er Phil Lord og Chris Miller, en duo som møtte Rianda under arbeidet med Sonys "Spider-Man: Into the Spider-Verse" (GODT TEGN!). Utifra traileren å dømme, ser det ut til at vi kan vente oss både nydelig, kreativ animasjon (ELSKER klesstilen til far) og en hjertevarm historie med masse humor. Denne gleder vi oss til!

"Connected" har amerikansk premiere 18. september, men har foreløpig ikke fått norsk distribusjon.