Henry Cavill Superman

Henry Cavill i forhandlinger om Superman-comeback

JAAA, gi fyren en ny sjanse!

Forrige uke fikk vi vite at HBO Max vil bringe Zack Snyders myteomspunnede "Justice League"-versjon "Snyder Cut" til live i løpet av neste år, og nå kommer enda en oppdatering mange har ventet på - jepp, vi snakker Henry Cavills status som Superman.

Skal vi tro Deadline, er Cavill for øyeblikket i forhandlinger med Warner Bros. om å gjøre comeback som Clark Kent i DC-universet. Yay! Verdt å merke seg, er at planen verken er en solofilm eller en "Man of Steel"-oppfølger. Så hva er det egentlig vi kan vente oss her? Overnevnte kilde er ikke super-gavmilde, hva det gjelder detaljer:

"We hear Cavill could come back in a couple of different ways, not a standalone film, but there are plans to put him back in the big red cape again sources with knowledge tell us."

Les også: Tom Cruise har funnet mannen som skal regissere ham i verdensrommet

Henry Cavill har hittil spilt Superman i tre storfilmer.
Henry Cavill har hittil spilt Superman i tre storfilmer.

Deadline legger til at innspillingen av "Wonder Woman 1984" og "The Suicide Squad" allerede er i boks, og at Superman ikke er forventet å dukke opp i kommende "The Batman". "Shazam 2", "Black Adam" og "Aquaman 2" er imidlertid tre filmer som enda ikke er ferdigstilt, med muligheter for Superman-besøk på settet post-korona. Warner Bros. ønsket selvfølgelig ikke å kommentere teorien.

Hittil har Cavill spilt Superman i "Man of Steel", "Batman v. Superman" og "Justice League", og tidligere har han uttalt at han ikke er klar for å gi opp rollen helt enda:

"The cape is in the closet. It’s still mine… I’ve not given up the role."

Ok, så var de sistnevnte filmene ganske crap, men vi digger fremdeles både Henry Cavill og karakteren Superman. Gi fyren en ny sjanse!