Dakota Johnson og Jamie Dornan i Fifty Shades of Grey

Hollywood innfører nye sex-regler

Hvem trenger "the real deal" når man har CGI?

Etter nesten tre måneder med full koronastopp av alle filmproduksjoner, gjør California seg endelig klare for å åpne dørene til statens mange filmsett igjen. Det vil dog ikke foregå uten nødvendige nye retningslinjer. Et 22 sider langt dokument er utarbeidet av filmredaktørenes bransjeforening, og inkluderer (i tillegg til pålagt maskebruk på sett, leksjoner om håndvask og auditions bak plexiglass) blant annet en klausul om "nære kontaktøyeblikk". Ja, vi snakker sex-scener her.

Ifølge The Sun, ber dokumentet om at slike scener, under nåværende omstendigheter, bør "omskrives", "kuttes ut" eller "fikses med CGI".

Uh okey.

Les også: I disse filmene har skuespillerne faktisk sex

Adèle Exarchopoulos og Léa Seydoux i "Blå er den varmeste fargen".
Adèle Exarchopoulos og Léa Seydoux i "Blå er den varmeste fargen".

Det var i forrige uke at Californias guvernør, Gavin Newsom, annonserte at Hollywood sakte, men sikkert kan gjenoppta sin vanlig business - inkludert drift av treningsstudioer og kinoer. Filmfolket må derimot forberede seg på en noe annerledes arbeidshverdag - og planlagte intime filmøyeblikk vil utgjøre et av de største, åpenbare problemene.

Så er spørsmålet, vil alle fremtidige produksjoner by på hotness i form av CGI? Næh, dette er (gudskjelov) retningslinjer som er utarbeidet for trygghet AKKURAT nå. Er du regissør og fysen på å gjøre en "Blå er den varmeste fargen"-reboot, vil du antakelig gjøre lurt i å vente noen uker med å sette i gang. Eventuelt kan du krampe-simulere alle sex-scenene via CGI akkurat nå...