11 sexscener som byr på noe...utenom det vanlige

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Vakkert, latterlig eller LANGT over streken...?

Annonse

Lista over de virkelig(!) seriøse sexscenene på film er allerede laget, men hva med resten? Sexscener eksisterer jo i utallige varianter, fra mainstream action til mer...spesielle saker. Vi har hoppet glatt over de dølle, og går rett på scenene som byr på noe utenom det vanlige - enten det er vakkert, latterlig eller LANGT over streken.

Here we go...

Annonse

Sausage Party (2016)

Eh, hvor starter man? Matvarene tar opp kampen mot menneskene som vil spise dem - og feirer til slutt med en gigantisk orgie. En taco forfører et pølsebrød ("once you go taco, you never go back-o") og juice-kartongene gruppevoldtar den tyske senneppen (som naturlig nok er iført nazi-uniform). Wow.

Annonse

American Psycho (2000)

Psykomorderen Patrick Bateman nyter å torturere og lemleste ofrene sine, men lite tilfredsstiller ham mer enn synet av sitt blankpolerte jeg. Christian Bale spiller galningen med et snev av sjarm (eller er det bare meg?), så når han peker, gliser og flekser mot speilet under en av filmens mange sex-scener, må vi bare trekke på smilebåndet...

Annonse

The Room (2003)

Tommy Wiseaus The Room er så legendarisk at den omtales som verdens dårligste film - og har f��tt filmen "The Disaster Artist" dedisert til seg. Kultfilmen fra 2003 byr også på det som må være en av verdens kleineste sexscener, hvor hovedkarakteren (spilt av Wiseaus selv) konsekvent sikter mot motspillerens navle...?

Annonse

American Pie (1999)

Tenåringen Jim Levinsteins møte med varm eplekake er ikonisk - og ALT annet enn pirrende (glem fersken-scenen fra "Call Me by Your Name"). Når Jims far vandrer inn på kjøkkenet og oppdager sin sønns kulinariske eksperiment, blir man mildt sagt svett i panna. Og man glemmer aldri...

Annonse

Blade Runner 2049 (2017)

Denis Villeneuves sci-fi-mesterverk byr på en holografisk sexscene som involverer Ryan Goslings Officer K, hans hologram-kjæreste Joi (Ana De Armas) og en prostituert ved navn Mariette (Mackenzie Davis) - hyret inn for å fylle det fysiske gapet mellom de to. De to kvinnene "smelter" sammen i den triste, men imponerende scenen - og synkroniserer bevegelsene for å få K til å føle at han faktisk er med Joi... Vakkert!

Annonse

Crank (2006)

Chev Chelios (Jason Statham) oppdager at rivalen har forgiftet ham, og at han vil dø dersom adrenalin-nivået synker. Dette løser sjarmtrollet ved å gjøre en rekke actionstunts, som blant annet involverer å ha sex med kjæresten foran et folkehav av jublende kinesere. Hun roper "NEI!", men Chelios pumper på - og tilskuerne er tilsynelatende glade(??) på hans vegne. Øh... Tror vi kjapt kan konkludere med at scenen neppe hadde sett dagens lys i 2023...

Annonse

Team America: World Police (2004)

"Shhhhh, let's not talk". Dette er kun gjetning, men snakker vi historiens mest innholdsrike sexscene mellom to dukker, her? Stillingene er endeløse, koko bananas oppfinnsomme og så OVER THE TOP at de inntar hjernen og blir der for alltid. Hvem andre enn Trey Parker og Matt Stones kunne fått dette til å funke?

Annonse

Superbad (2007)

De fleste tenåringskomedier inneholder sex, og Superbad er intet unntak. Etter en latterlig humpete vei, ender de tre hovedkarakterene Seth, Evan og Fogell/McLovin opp på festen som forhåpentligvis skal bli natta over alle netter. Til slutt er det kun Evan og Fogell som hopper til sengs med sine utkårede, men ALT går til helvete. Her snakker vi livets kleineste dirty talk, spy og kommentarer som "OMG it's in". Og det er sjukt gøy.

Annonse

The Naked Gun: From the Files of Police Squad (1988)

Leslie Nielsens etterforsker Frank Drebin og Pricilla Presley står for et av filmhistoriens sikreste kn*ll (og tar "Extra large for the ultimate fit" til et nytt nivå), når de famler mot senga iført hvert sitt heldekkende kondom. Trenger vi si mer...?

Annonse
Her

Her (2013)

Joaquin Phoenix innleder et forhold til datamaskinen sin, programmert til å oppfylle alle hans ønsker. Operativsystemet har Scarlett Johanssons sexy-hese stemme, eget humør og et selvvalgt navn; Samantha. I filmens sexscene, helt uten sex, forteller Phoenix hva han vil gjort med "henne" dersom hun eksisterte på ekte. På tide å logge av, folkens!

Annonse

Bridesmaids (2011)

Latterkrampene må ha vært mange og massive under innspillingen av Kristen Wiig og Jon Hamms hysteriske "Bridesmaids"-sexscene. Jon Hamms karakter ser kanskje ut som tidenes fangst, men idet han entrer soverommet med Kristen begynner ting å bli rart. Skikkelig rart. Skuespillerne byr virkelig på seg sjæl - og ansiktsutrykkene underveis er ubetalelige. Frem med puta folkens!

Kilder: Daily Telegraph, kino.dk, Screenrant

Annonse