Mission: Impossible

"Mission: Impossible 7"-innspillingen sparkes i gang med sinnsykt bilde fra Norge

Regissøren feirer første innspillingsdag med utrolig bilde på Instagram.

Etter en syv måneder lang koronapause, er innspillingen av "Mission: Impossible 7" endelig i gang - noe regissør Christopher McQuarrie feirer med et aldri så lite sinnsykt bilde på Instagram.

Bildet viser snødekte fjell, disig himmel og en imponerende rampe - som ser ut til å være bygget på et stillas som ruver høyt over en dal. På den flate delen av rampen står det en ukjent, mørkkledd mann og skuer ut mot fjelltoppen på den andre siden. Bildet er akkopagnert av teksten "Action... #MI7 Day 1".

Sjekk posten under:

Mission: Impossible 7

Action fra Helsetkopen

Tom Cruise skal til pers i rollen som agenten Ethan Hunt for sjuende gang, og er kjent for å gjøre de fleste av stuntene sine selv. Det viser seg også at den imponerende rampen skal spille en stor rolle under et av skuespillerens motorsykkel-stunt i filmen.

McQuarrie nevner ikke noe om lokasjonen for rampen, men ifølge NRK ruver den over Helsetkopens stupbratte fjellside (1246 m.o.h) i Stranda. Den siste uka skal både Cruise og filmcrewet ha ventet på perfekte forhold for å utføre det spektakulære motorsykkelstuntet - og søndag skal alt ha klaffet.

Skuespilleren skal ha reist opp med helikopter, og deretter lagt ut fra rampen på motorsykkel. Idet sykkelen dalte nedover, skal actionhelten ha utløst en blå fallskjerm og landet på bakken - før han gjennomførte stuntet minst tre ganger til. Rundt 100-200 lokale hadde samlet seg for å følge innspillingen på nært hold.

"Mission: Impossible 7" skal etter planen lanseres 19. november 2021