Fast & Furious 9

Siste Fast & Furious-film er på vei – og den skal deles i to!

Neste års 20-års jubileum vil markere starten på slutten for den høyoktane filmserien, vårens film nummer 9 blir nemlig siste film i sagaen før det hele skal rundes av med et aller siste eventyr. I to deler!

Det begynner å bli lenge siden The Fast and the Furious rullet ut av garasjen for første gang, og siden den gang har stjerner som Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne “The Rock” Johnson og Jason Statham driftet seg inn i hjertene våre med spektakulære stunts og actionsekvenser. Èn ting er sikkert : Fast & Furious har absolutt ikke gått på tomgang siden serien så dagens lys i 2001, og i den kommende niende filmen girer de opp og tar turen ut i verdensrommet. Men alt som går opp må på et eller annet tidspunkt komme ned, og nå har skaperne av serien bestemt seg for at det er på tide å tråkke på bremsen.

Bransjesiden Deadline melder at regissør Justin Lin, mannen bak blant annet The Fast & the Furious: Tokyo Drift, samt film nr 4, 5, 6 og neste års film nummer 9, nok en gang setter seg i regissørstolen for det todelte siste kapittelet i serien. Fast & Furious 9 har vært ferdigstilt en god stund allerede, og skulle i utgangspunktet hatt premiere i mai i år, men siden den gang har den blitt utsatt både én og to ganger. Nå er premieredatoen satt til 28. mai 2021, og på rollelisten finner vi Fast & Furious-kjenninger som Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirrer, Sung Kang og Ludacris, i tillegg til at wrestling-legende og levende meme John Cena gjør sin debut som yrkeskriminelle Jakob Toretto.

Hvis bare tanken av en verden uten regelmessig påfyll av heseblesende Fast & Furious-action gjør deg svimmel, fortvil ikke! Muskelbunt Dwayne "The Rock" Johnson har lovet fansen minst én oppfølger til spin-off filmen Hobbs & Shaw for å lette på abstinensene.

Fast & Furious 9, eller bare F9 om du vil, kan sees på kino fra 28. mai! Watchlist filmen her.