Jeg dro til Hakadal, på jakt etter James Bond

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

I mars 2019 hørte vi rykter om at innspillingen av James Bond: No Time To Die var i gang – i Norge! Det var dessverre ikke lov å kjøre inn i det tungt bevoktede innspillingsområdet, men Marianne fant en løsning!

Annonse

Hvis du tok en rundtur i skisporet, kom du tett på innspillingen. Marianne fra Filmweb tok på seg skia sine, fant fram en kamuflasjedrakt og spionutstyr, og dro inn i Hakadal for å finne Daniel Craig!

Til slutt så hun produksjonsstaben og utstyret deres, og hun skimtet en kjent skikkelse – er det Daniel Craig? Neppe, men hun var både overbevist og begeistret.

Hvis du vil se James Bond i Hakadal på ekte, må du se James Bond: No Time To Die på kino. Kjøp billetter her!

Les også: 14 Hollywood-filmer med scener fra NORGE

Den koronautsatte blockbusterfilmen har en ny skurk spilt av Oscar-vinneren Rami Malek, tar med seg både Christoph Waltz og Léa Seydoux fra Spectre, i tillegg til å introdusere nye karakterer spilt av Ana de Armas og Lashanna Lynch.

Bond har forlatt tjenesten til fordel for et avslappet liv på Jamaica, men slaraffenlivet blir kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og trygler om hjelp. Oppdraget, som går ut på redde en kidnappet forsker, viser seg å være mer krevende enn ventet- og snart er Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med livsfarlig, ny teknologi.

Alt vi har sett hittil lover utrolig godt. James Bond: No Time to Die inntar endelig norske kinoer denne uka, og Daniel Craig skal vise oss hva han er god for - for aller siste gang.

Kjøp billetter til filmen her

Annonse