Renate Reinsve skal spille mot Sebastian Stan i ny film

Publisert:
Sist oppdatert:

Renate Reinsve fortsetter sin vei mot stjernehimmelen.

Annonse

Etter det store internasjonale gjennombruddet med rollen som Julie i Joachim Triers Oscarnominerte "Verdens verste menneske", har jobbtilbudene rent inn for norske Renate Reinsve.

For noen uker siden fikk vi vite at 34-åringen hadde takket ja til å spille mot blant andre Lily-Rose Depp i den amerikanske filmen "The Governesses", og nå kan flere amerikanske medier avsløre at Reinsves neste film på CV'n blir den psykologiske thrilleren "A Different Man".

I filmen, som i likhet med "The Governesses" produseres av det uavhengige filmselskapet A24 ("Hereditary"), skal Reinsve spille mot veletablerte filmstjerner som Sebastian Stan ("Captain America: The Winter Soldier", "Pam & Tommy") og Adam Pearson ("Chained for Life").

Les også: Herbert Nordrums nye film presentert i Cannes

Renate Reinsve i Verdens verste menneske

ENDRET LIVET: Innsatsen i "Verdens verste menneske" gjorde Renate Reinsve til stjerne over natta.

Manuset til "A Different Man" er skrevet av Aaron Schimberg, som også skal regissere skuespillerne under innspillingen - som starter allerede neste måned.

Filmen følger outsideren Edward, som er på leting etter et nytt liv og en ny start. For å unnslippe fortiden, gjennomgår han en ansiktsrekonstruktiv operasjon. Samtidig blir han ekstremt fiksert av en mann som spiller hans "gamle jeg" i en teateroppsetning - basert på hans tidligere liv.

Hvilken rolle Reinsve har kapret i filmen, er så langt ikke avslørt. Vi heier uansett fra Nedregate 7, og følger med i spenning på hva fremtiden vil bringe for vår nye, norske superstjerne.

Annonse