Trond Fausa Aurvåg og Mariann Hole står ved siden av hverandre med et glass hvitvin i hånda i Max-serien MILF of Norway

"MILF of Norway": Nasjonalerotisk humordrama får premiere på Max

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Den første norske Max Original-serien har Trond Fausa Aurvåg og Mariann Hole i hovedrollene.

Annonse

I mars annonserte Warner Bros. Discovery at strømmetjenesten Max blir lansert i Norge 21. mai. Nå vet vi også at den første norske Max Original-serien heter "MILF of Norway", og får premiere samme dag.

– Vi har vist mange ganger før at vi lager innhold som treffer både hjertet og lattermusklene, og vi er ganske sikre på at MILF of Norway ikke er noe unntak. Dette er en serie med flere lag som både utfordrer og underholder, og som blir brakt til live av fantastiske Mariann Hole og Trond Fausa Aurvåg, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge i en pressemelding.

Med roller i produksjoner som "Wisting", "Doktor Proktor"-filmene, "Halvbroren" og "Teddybjørnens jul", er Mariann Hole (42) et kjent ansikt for mange nordmenn. Det er også Trond Fausa Aurvåg (51), som kan skilte med både "Neste sommer", "Lilyhammer" og Christopher Nolans blockbuster "Oppenheimer" på CV'n. I den nye seriens åtte episoder bor de to under samme tak, og danner en ganske vanlig familie; Lene (Hole), ektemannen Lars (Aurvåg) og tenårinssønnen Mons (Fridtjof Beer Roland).

Som mange andre kvinner i begynnelsen av 40-årene, kjeder Lene seg i ekteskapet, og ting blir ikke bedre når hun plutselig mister jobben. Hun bestemmer seg for å poste et lettkledd bunad-bilde av seg selv på nettstedet InsideFans, og innser snart at hun har truffet spikeren på hodet. Bunadserotikk blir en greie, og Lene gleder seg over pengene, spenningen og friheten som kommer med sin nye, hemmelige hobby. Spørsmålet er bare; Vil hun bli avslørt? Og hvem er det egentlig som ser på henne?

Mariann Holes karakter Lene lener seg mot en stokk med bunaden trukket opp over rumpa i Max-serien MILF of Norway. En person står bak og fotograferer.
ALT FOR FANSEN: Mariann Hole som Lene i Max-serien "MILF of Norway".

– En serie om nettporno og selvrealisering stod ikke øverst på ønskelisten min, men manuset var knakende godt, og med et drømmelag av skuespillere og med Rune Langlo på regi, kunne jeg ikke si nei. Dette er drømmerollen jeg ikke visste jeg ville ha, sier hovedrolleinnehaver Mariann Hole.

42-åringen legger til at hun "håper folk vil like det morsomme og ganske mørke universet" i serien.

"MILF of Norway" har premiere på Max tirsdag 21. mai. Etter premieren slippes én episode ukentlig på fredager.

Annonse