Max
Foto: Warner Bros. Discovery

Strømmetjenesten Max kommer til Norge i mai

Filmweb
Publisert:

21. mai lanseres strømmetjenesten Max, som samler innhold fra HBO Max og Discovery+ på et sted, i Norge og resten av Norden.

Annonse

Det melder Warner Bros. Discovery i en pressemelding torsdag.

– Vi har gledet oss til å kunne avsløre datoen for lanseringen av vår nye globale strømmetjeneste, Max, i Norden. Max samler anerkjente serier og filmer som House of the Dragon og Wonka, ikoniske sportsbegivenheter som OL i Paris 2024 og Roland-Garros, og lokale titler som 71° nord, Kongen befaler og Neste sommer, sier Christina Sulebakk, Managing Director for Warner Bros. Discovery i Norden.

- Med alt dette fantastiske innholdet fra våre ulike plattformer og kanaler sømløst samlet på ett enkelt sted, kommer Max til å bli en ekte game-changer. Vi er begeistret for at vi snart kan tilby seerne en fantastisk strømmeopplevelse på Max, legger hun til.

Warner Bros. Discovery planlegger på sikt å satse på Max som sitt eneste strømmeprodukt, og for allerede eksisterende HBO Max-kunder oppdateres abonnementet, og i noen tilfeller også appen, automatisk. Veien videre for Discovery+-abonnenter er derimot ikke like klar, men mer informasjon loves i tiden som kommer.

Annonse

Noe av det første Max kan friste med etter lansering, er 17. juni-premieren på andre sesong av storserien "House of the Dragon". Strømmetjenesten gir tilgang til alle originalserier fra HBO, i tillegg til en rekke produksjoner fra Warner Bros. og seerfavoritter fra Discovery. Max-biblioteket byr også på lokalt innhold, som "71 grader nord" og "Kongen befaler", samt internasjonale sportsarrangementer - som OL i Paris 2024.

Ifølge pressemeldingen, er Max alene om å dekke hele programmet fra de kommende sommerlekene, og sendingene er inkludert i samtlige av tjenestens abonnement-pakker. Pakkene inkluderer Basis med reklame, Standard og Premium, samt et tilleggsabonnement for sport som gir tilgang til blant annet Grand Slams og Grand Tours.

Annonse