Behind The Sightings

Klovneskrekk i første trailer for Behind the Sightings

Disse klovnene lever ikke av å opptre på barnefester...

Du husker kanskje fjorårets klovneepedemi, hvor folk observerte creepy klovner over store deler av USA- og til og med i Europa? Vel, nå blir hendelsene til en såkalt "found footage"-skrekkfilm aka falsk dokumentar med tittelen " Behind the Sightings".

Filmstudioet håper selvfølgelig at vi, i vaskeekte "Blair Witch"-stil, skal gå fem på og tro at dette er autentisk. Ifølge Fuse sier de blant annet at "Behind the Sightings" er "basert på over 112 timers opptak funnet blant eiendelene til filmskaperparet Todd og Jessica Smith. Heh. I virkeligheten er dette Tony Cadwells manus- og regidebut- og til tross for at alt bare er oppspinn, får traileren definitivt nakkehårene til å reise seg.

Det skal, riktignok, sies at filmen følger to filmskapere som forsøker å produsere en dokumentar om fjorårets klovnehysteri. Og ja, du har rett når du tenker at det kommer til å gå skikkelig dritt. Det tar nemlig ikke lange stunden før paret oppdager at det ikke er utkledde barn, men en veeldig virkelig og grusom sannhet bak fenomenet. Disse klovnene lever ikke av å opptre på barnefester...for å si det sånn.

Ta en titt på traileren øverst i artikkelen. "Behind the Sightings" har foreløpig ikke fått premieredato.