Barbie

Margot Robbies Barbie-film blir skrevet og regissert av Greta Gerwig

De overkvalifiserte manusforfatterne bak Lady Bird og Frances Ha skal blåse liv i plastikkdokka!

Leketøyprodusenten Mattel gir ikke opp kampen for å lage en film basert på Barbie, den skummelt proporsjonerte dukken alle har et forhold til. De siste fem årene har noen av Hollywoods beste manusforfattere og skuespillere svingt innom prosjektet.

Sex and the City- og The Greatest Showman-forfatter Jenny Bicks skrev et utkast av manus i 2014, og Juno-forfatteren Diablo Cody skrev et nytt utkast i 2015.

Les også: 34 komedier du burde streame

Amy Schumer i I Feel Pretty

Deretter startet Community-forfatter Hilary Winston fra bunnen av i 2017, med en Barbie-film som skulle ha Amy Schumer i hovedrollen.

Da Amy Schumer trakk seg, ble Anne Hathaway annonsert som ny hovedrolleinnehaver, og Lindsey Beer (Sierra Burgess is a Loser), Kim Caramele (Snatched) og Bert V. Royal (Easy A) skrev nye utkast, før Mattel nok en gang skrinla prosjektet.

I oktober i fjor annonserte de enda en versjon av filmen, med Margot Robbie som skuespiller og produsent, og med et manus fra Ocean's 8-forfatter Olivia Milch.

Les også: Margot Robbie som Barbie

Barbie

Margot Robbie sitter fortsatt ved roret, men nå skal manuset skrives av Noah Baumbach og Greta Gerwig. Dette ifølge The Wrap. Kjæresteparet har sammen skrevet Frances Ha og Mistress America, to strålende og kritikerroste dramakomedier regissert av Baumbach.

I tillegg har Greta skrevet og regisser den femdobbelt Oscar-nominerte oppvekstfilmen Lady Bird og den kommende nyinnspillingen av Little Women. Ryktene sier at hun også skal regissere Barbie-filmen, men det er ikke offisielt bekreftet ennå.

Les også: Stjernetung første titt på Greta Gerwigs Little Women

Emma Watson i Little Women

Mattel har produsert hele 32(!) animerte rett på video-filmer om Barbie, men viser tydelig at de vil styre denne live action-kinofilmen i en annen retning.

Vi har fortsatt ingen anelse om hva Barbie-filmen kommer til å handle om, men den vilsannsynligvis følge en ung og vakker kvinne med mange antrekk!