Adam Sandler, iført astronauthjelm, ser utover et lilla univers i Spaceman
Foto: Netflix

6 nye filmer på strømmetjenestene denne uka

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Netflix, Apple TV+, Prime Video og Viaplay har sluppet lovende strømmenyheter! Hva skal du se?

Annonse

Nye filmer i uke 9

Spaceman

En skapning som ser ut som en enorm edderkopp ser på Adam Sandler i Spaceman
Foto: Netflix

Adam Sandler spiller hovedrollen i denne Netflix-filmen fra regissøren av Chernobyl. Et halvt år inn i et ensomt forskningsoppdrag ved kanten av solsystemet, innser astronauten Jakub at ekteskapet han etterlot seg kanskje ikke venter på ham når han kommer tilbake til jorda.

Desperat etter å rette opp i forholdet til kona Lenka (Carey Mulligan), får han hjelp av en mystisk skapning fra begynnelsen av tiden han finner gjemt på skipet sitt – med stemmen til Paul Dano.

Annonse

Napoleon

a man kissing a woman
Foto: SF Studios

Joaquin Phoenix spiller den franske keiseren Napoleon Bonaparte i denne storfilmen signert regissør Ridley Scott (Gladiator). Filmen skal by på en "ekte og personlig vinkling" på den raske og hensynsløse veien til keiser-rollen, fortalt gjennom det turbulente forholdet til hans kone og store kjærlighet, Josephine, som blir spilt av Vanessa Kirby.

Filmen omfavner Napoleons berømte slag, nådeløse ambisjoner og hans overraskende strategiske tankegang som militær leder og krigsvisjonær. Nå kan du strømme den tre ganger Oscar-nominerte filmen på Apple TV+!

Annonse

Code 8 Part II

To bevæpnede roboter ser nedover i Code 8: Part II
Foto: Netflix

Robbie Amell og Stephen Amell er tilbake i hovedrollene, i denne oppfølgeren til sci-fi-actionfilmen fra 2019. Se den på Netflix nå!

I en verden der 4% av befolkningen er født med overnaturlige krefter og hardt overvåket av høyteknologisk robotikk, slår en eks-kriminell seg sammen med narkobaronen han forakter for å beskytte en ung jente fra et korrupt politioverhode.

Annonse

Kandahar

Gerard Butler i Kandahar

Gerard Butler spiller CIA-agenten Tom Harris i denne actionthrilleren. Han har mislyktes i sitt oppdrag, og identiteten hans har blitt avslørt. Nå må han rømme fra Afghanistan, mens han blir jaktet på av verdens beste leiesoldater!

Den eneste sjansen til å overleve er hvis han kommer seg til Kandahar. Her venter enten allierte helikoptre eller en kule med hans navn. Nå kan du se filmen på Prime Video.

Annonse

Du er ikke alene: Hennes kamp mot La Manada

Bakhodet til en person som sitter ved to dataskjermer i Du er ikke alene: Hennes kamp mot La Manada
Foto: Netflix

Netflix har sluppet en skarpsinnet dekonstruksjon av saken som førte til Spanias første #metoo-bevegelse, og motstanden den møtte i rettsvesenet, media og samfunnet.

En ung kvinne ble voldtatt i 2016 under Spanias ikoniske okseløp, av fem menn som kaller seg "La Manada". Filmen fletter sammen to andre saker for å kaste lys på overgrepene kvinner opplever hver dag, og bygger til vendepunkt, der en million kvinner og jenter gikk ut i gatene og sang "Søster, jeg tror deg".

Annonse

Mafia Mamma

Toni Collette snakker på telefonen og ser forferdet ut i Mafia Mamma

Toni Collette og Monica Bellucci spiller hovedrollene i denne mafiakomedien, som er tilgjengelig for alle Viaplay-abonnenter.

Bestefaren til Kristin er død, og selv om de ikke hadde noen kontakt, drar Kristin til Italia for å ta seg av boet. Til sin store overraskelse arver den tekkelige villahusmoren bestefars mafiakonsern!

Annonse

Nye filmer i uke 8

Ferrari

En rød racerbil fra 1957 med nummeret 535 kjører raskt inn i en sving i filmen Ferrari.
Foto: STX/Eros Hoagland

Michael Mann, regissøren bak Heat, er tilbake med denne kritikerroste filmen om Enzo Ferrari (Adam Driver). Filmen foregår i 1957, ett år etter at Enzo Ferrari og kona Laura (Penélope Cruz) mistet sin eneste sønn. Paret befinner seg i en dyp livskrise - både emosjonelt og økonomisk. Selskapet de har bygd opp er på randen av konkurs, og ekteskapet er i ferd med å rakne. Ferrari er desperat etter anerkjennelse, og vedder hele formuen på det episke italienske racingløpet Mille Miglia.

I tillegg til Driver og Cruz får vi se skuespillere som Shailene Woodley, Jack O'Connell, Patrick Dempsey og Andrea Dolente.

Kommer på Prime Video lørdag

Annonse

Gjennom vinduet mitt 3: Jeg ser deg

Clara Galle og Julio Peña ser på hverandre i et rom med kraftige neon-lys i Gjennom vinduet mitt 3: Jeg ser deg
Foto: Netflix

Netflix har sluppet tredje del av den heftige spanske tenåringsromansen.

Etter sommerens hendelser bestemmer Ares og Raquel seg for å gå fra hverandre. Men når de møtes igjen om vinteren i Barcelona, er kjærligheten og begjæret de føler for hverandre tilbake. Er de i stand til å komme sammen igjen?

Annonse

Mea Culpa

Kelly Rowland blir sjokkert av det hun leser i en stor, rød bok i Mea Culpa.
Foto: Netflix

Kelly Rowland spiller hovedrollen i denne sexy krimthrilleren på Netflix.

Når en forsvarsadvokat tar på seg drapssaken om en kunstner, i håp om å bli partner i byrået, er ikke sannheten så åpenbar som den ser ut til. Mens hun forsøker å forstå sin avvisende men likevel forførende klient, viser det seg at alle er skyldige i noe.

Annonse

Nye filmer i uke 7

Avgrunnen

Stillfoto fra den svenske katastrofefilmen Avgrunnen.
Foto: Netflix

Tuva Novotny har hovedrollen i denne Netflix-filmen, som er Sveriges aller første katastrofefilm.

Frigga forsøker å balansere et familieliv med sin risikable jobb som sikkerhetssjef for jernmalmgruva Kiirunavaara. Når bakken plutselig begynner å riste under føttene, og byen kollapser ned i minen, må hun kjempe for å redde både seg selv og dem hun elsker.

Annonse

Players

Gina Rodriguez og Damon Wayans jr. ser inn i et kontor i Players
Foto: Netflix

Sportsjournalisten Mack (Gina Rodriguez) har brukt flere år på å gjøre hook-ups til et spill sammen med bestevennen Adam (Damon Wayans Jr.) og resten av gjengen. Selv om det har ført til utallige one-night stands i løpet av årene, gå alle spillerne følge et sett med regler, og den viktigste er at et hook-up ikke kan bli til et forhold.

Når Mack uventet faller for sitt nyeste mål, den sjarmerende krigskorrespondenten Nick (Tom Ellis), begynner hun å revurdere spillet. Etter hvert begynner grensene mellom arbeid, moro, vennskap og romantikk begynner å viskes ut i denne romantiske komedien på Netflix.

Annonse

Asteroid City

Matthew Bonifacio holding a microphone and a person holding a microphone

Den fargesprakende filmen fra manusforfatter og regissør Wes Anderson har en rolleliste du sjeldent har sett maken til. Her finner du navn som Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Ed Norton, Adrien Brody, Liev SchreiberMaya Hawke, Steve Carell, Willem Dafoe, Tony Revolori, Jason Schwartzman og Margot Robbie. Wow.

I en amerikansk ørkenby samler familier fra hele landet seg for et Junior Stargazer-konvent. Blant disse en enkemann- og alenefar (Schwartzman), en filmstjerne (Johansson), en barneskolelærer med hele sin klasse (Hawke) og mange, mange flere. Nå kan du se en av fjorårets beste filmer på SkyShowtime!

Annonse

Holy Spider

Zahra Amir Ebrahimi looking at the camera

Denne thrilleren vant Palme d'Or under filmfestivalen i Cannes i 2022, og nå kan du se den på TV 2 Play. Filmen forteller den sanne historien om seriemorderen som drepte 16 sexarbeidere i den iranske byen Mashhad tidlig på 2000-tallet.

En journalist graver dypt ned i underverdenen til den hellige, iranske byen Mashhad, mens hun etterforsker mordene på en rekke sexarbeidere. Drapene er begått av den såkalte Edderkopp-morderen, som mener at han renser byen for syndere.

Annonse

Taylor Tomlinson: Have It All

Taylor Tomlinson står på scenen med en mikrofon
Foto: Netflix

I sin tredje standup-spesial for Netflix snakker komikeren Taylor Tomlinson om å ha drømmejobben din, finne den perfekte partneren din, håndtere angst og søvnløshet samtidig som hun stiller det eldgamle spørsmålet ... kan man egentlig Have It All?

Annonse

Nye filmer i uke 6

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One

Tom Cruise er tilbake for å risikere liv og helse i den syvende filmen i Mission: Impossible-serien, og han har med seg Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt og Hayley Atwell. Ethan Hunt og hans IMF-team må jakte på et farlig våpen før det faller i feil hender.

Som vanlig gjør Cruiser'n en rekke spinnville stunts i filmen, og deler av filmen er spilt inn i Norge. Høsten 2020 lekte Tom Cruise seg i Rauma og Stranda med flere ville stunt, inkludert en actionsekvens på et tog, og et ikonisk motorsykkel-basehopp. Nå kan du se en av fjorårets beste actionfilmer på SkyShowtime!

Annonse

The Marvels

The Marvels

Oppfølgeren til Captain Marvel er også en oppfølger til Disney+-seriene Ms. Marvel og WandaVision, der Carol Danver, Kamala Khan, Monica Rambeau går gjennom en slags superkraft-bodyswap! Nå er filmen tilgjengelig på Disney+ – og den er verdt en titt!

Captain Marvel har tatt tilbake identiteten sin fra de tyranniske Kree og hevnet seg på Supreme Intelligence, men dette får utilsiktede konsekvenser og Carol bærer byrden av et destabilisert univers på sine skuldre.

Annonse

Upgraded

Camila Mendes i Upgraded
Foto: Amazon MGM Studios

Prime Video har sluppet en rykende fersk romantisk komedie med Camila Mendes, Lena Olin og Marisa Tomei!

Ana er en ambisiøs praktikant som drømmer om en karriere i kunstverdenen mens hun prøver å imponere sin krevende sjef. Når hun blir oppgradert til første klasse på en jobbreise, møter hun en kjekk fyr, som tar Ana for å være sjefen hennes – en hvit løgn som utløser en glamorøs kjede av romantikk og muligheter, så lenge leken er god!

Annonse

Elsker, stalker, morder

Elsker, stalker, morder/Lover, Stalker, Killer
Foto: Netflix

Dave hadde nettopp vært gjennom et vanskelig brudd og gledes seg til å starte sitt romantiske liv på nytt da han prøvde nettdating for første gang. Liz og Cari var to av de mest lovende datene han møtte. Dating-eventyret utviklet seg imidlertid raskt til et trekantdrama som satte Dave og alle han brydde seg om i fare.

Denne Netflix-dokumentaren bruker intervjuer med de involverte – inkludert politimennene som tok opp saken – sammen med rekonstruksjoner som bringer seerne inn i spenningen og paranoiaen til Daves fire år lange mareritt.

Annonse

Blodsbrødre

Blodsbrødre (dokumentarfilm)
Foto: NRK

NRK TV har sluppet denne svært personlige dokumentarfilmen om Andreas, som kan berge livet til bestevennen Carl Henrik med en nyre. Men kan takknemlighetsgjeld ødelegge vennskapet donasjonen var ment å redde?

Annonse

Nye filmer i uke 5

Annonse