Thea Sofie Loch Næss, Vebjørn Enger og Henriette Steenstrup i Filmprat

Hvilken norsk skuespiller prøvde å få date med Penélope Cruz?

Vi har snakket med tre norske filmstjerner. Hør de utrolige historiene deres.

Filmweb har en podcast! I Filmprat snakker Vilde og Erlend fra Filmweb om filmnyheter, og de intervjuer aktuelle gjester. Vi slipper nye episoder annenhver onsdag. Her er de tre første episodene våre!

Vår første Filmprat var med Vebjørn Enger, fra TV2 Sumo-serien Hjerteslag og storfilmen Askeladden - I Soria Moria slott. Han fortalte om sin fortid som balltyv, og hans første kyss – på settet til Kompani Orheim.

I andre episode snakket vi med Thea Sofie Loch Næss. Thea spiller den andre hovedrollen i Hjerteslag, og etter opptredenen som Skade i The Last Kingdom ble hun ifølge IMDb verdens mest populære skuespiller!

Tredje Filmprat hadde temaet "å lage Barn", og gjesten var Henriette Steenstrup. Hun delte blant annet de sykeste forespørselene hun har fått, og fortalte at hun har forsøkt å fikse en date med Penélope Cruz og Meryl Streep over Facebook.

På onsdag slipper vi fjerde episode av Filmprat, der vi snakker med Josefine Frida om SKAM, livet med 1,8 millioner følgere, "Slaget på Testiklestad" og en av årets mest spennende filmer, Disco.

Filmprat slippes annenhver onsdag. Abonnér hos Apple her, eller på Spotify her!