Robert Downey Jr. i Dolittle

Første Dolittle-trailer: Fra Iron Man til dyrevenn

Robert Downey Jr. har skiftet kurs...

Takket være Universal, er endelig den første traileren for "Dolittle" her- og med endelig sikter vi selvfølgelig til Robert Downey Jr., som er tilbake i sin første store rolle siden han takket for seg som Tony Stark aka Iron Man i Marvels "Avenger: Endgame". Dette blir faktisk hans første film siden 2014 ("The Judge") som ikke tilhører Marvel-universet.

"Dolittle" er basert på den britiske forfatteren Hugh Loftings barnebøker fra 20-tallet, og forteller historien om vetrinæren Doctor Dolittle som oppdager at han kan snakke med dyr. Han ønsker å bruke den fantastiske gaven på en god sak, og legger ut i verden for å finne en kur som kan helbrede Dronning Victoria (Jessie Buckley) fra en alvorlig sykdom. Samtidig må han jobbe hardt for å holde sine uvanlige evner hemmelige...

Filmen er regissert av Stephan Gaghan, som også har bidratt på manussiden, og i tillegg til Downey Jr. og Buckley, står stjerner som Tom Holland ("Spider-Man: Homecoming"), Rami Malek, Antonio Banderas, Octavia Spencer, Marion Cotillard og Kumail Nanjiani på rollelista.

"Dolittle" har norgespremiere 17. januar 2020.