Isaure Multrier i Amanda

Høstens sterkeste drama viser følgene av en knusende tragedie

Amanda forteller en rørende historie om å komme videre fra den verst tenkelige hendelsen.

Annonsørinnhold for Storytelling Media

Amanda er en sterk, ny film om mennesker med gode intensjoner som prøver sitt beste, og vanskelighetene de møter både i livet og i seg selv. Et lavmælt familiedrama om følgene av en knusende tragedie.

Filmen har blitt vist på prestisjefylte filmfestivaler verden over. På den 75. filmfestivalen i Venezia vant Amanda Lanterna Magica-prisen, og på Tokyo internasjonale filmfestival vant filmen hovedprisen, som tidligere har gått til publikumsfavoritten De urørlige.

Sandrine jobber som engelsklærer i Paris, og er alenemor for en syv år gammel jente ved navn Amanda. Hun er spilt av Ophélia Kolb, fra komiserien Ring min agent på Netflix, som en varm og frustrert kvinne med mye ansvar på skulderne.

Amanda #14

Sandrine har et kjærlighetsliv som aldri faller helt på plass, en død far og en fraværende mor som aldri har møtt Amanda. Hennes nærmeste allierte er broren David, spilt av Vincent Macaigne (Eden), som passer Amanda et par ettermiddager i uka.

David er en dagdriver i slutten av tjueårene, med et guttete ansikt preget av stress og bekymring. Når han ikke passer Amanda, klipper David grener for kommunen, og organiserer en ulovlig utleieordning for en luguber huseier.

Amanda #11

Livet hans begynner endelig å rykke seg når en vakker leietaker, spilt av Stacy Martin fra Nymphomaniac, viser interesse.

Så skjer det utenkelige. Plutselig blir Sandrine revet vekk fra livet, og datteren.

Filmen Amanda følger David mens han prøver å være forelderen Amanda trenger. Med oppriktighet og varme skildrer filmen båndet og vanskene de to møter mens de finner nye roller.

Amanda #2

Amanda er et kritikerrost drama, og nettstedet Rotten Tomatoes noterer at 100% av filmens anmeldelser har vært positive. Høstens varmeste historie har kinopremiere fredag 1. november.

Kjøp billetter til Amanda her!

Amanda

Annonsørinnhold for Storytelling Media