Godzilla Vs. Kong

Lekket Godzilla vs Kong-bilde avslører massiv slåsskamp

Godzilla vs Kong er utsatt til 2021, men lekene fra filmen er allerede i produksjon. Et bilde fra baksiden av innpakningen til de kommende actionfigurene gir en pekepinn på hvor ENORM denne kaiju-slåsskampen kommer til å bli!

Godzilla vs Kong skulle egentlig har kinopremiere i november, men er nå utsatt til mai 2021. Vi har ikke sett noen offisielle bilder eller en trailer for filmen ennå, men dette stanser selvfølgelig ikke det enorme apparatet med sponsorer, markedsføring og leketøy rundt filmen.

Lekeprodusenten Playmates produserer actionfigurer av Godzilla og King Kong for filmen. Lekene er ikke i butikkene ennå, men en rekke produktbilder har dukket opp på internett. Vi legger spesielt merke til baksiden av innpakningen, som har et digert bilde som ser ut til å stamme fra filmen.

Flere fans har lurt på hvordan denne kampen kommer til å se ut, i og med at Godzilla er cirka tre ganger så høy som Kong i de nyeste filmene. Vel, det virker det som filmskaperne ikke bryr seg særlig mye om. Sånn ser nemlig slåsskampen ut:

Lekket Godzilla vs Kong-bilde

Godzilla vs Kong er klimakset til en årelang drøm for Legendary Entertainment-grunnleggeren Thomas Tull. Tull kjøpte rettighetene til Godzilla og King Kong, og har produsert filmene Godzilla, Kong: Skull Island og Godzilla: King of the Monsters. Filmene etablerer ny mytologi rundt de berømte filmmonstrene, og Tulls målsetning har hele tiden vært en gigantisk crossover-film, der monstrene slåss.

Alexander Skarsgård (Big Little Lies), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Rebecca Hall (Iron Man 3), Brian Tyree Henry (Atlanta), Shun Oguri (Harlock: Space Pirate), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Game of Thrones), og Kyle Chandler (Operasjon Argo) er blant skuespillerne i Godzilla vs Kong, som kommer på kino 21. mai 2021.

Watchlist Godzilla vs Kong her!