Megan Fox i Rogue

Megan Fox er tilbake i ny trailer til actionfilmen Rogue

Megan Fox er en leiesoldat som bekjemper kidnappere og løver i traileren til actionfilmen Rogue.

Megan Fox dukket opp, tjue år gammel, i Transformers fra 2007. Hun spilte filmens mest interessante karakter Mikaela Banes, en småkriminell jente med et komplisert forhold til faren, men kameraet og fansen var mest interessert i kroppen hennes.

Etter et intervju der hun sammenlignet Transformers-regissør Michael Bay med Hitler, mistet Fox rollen sin i den tredje Transformers-filmen, og de siste ti årene har karrieren vært på hell. Hun har spilt April O'Neal, den største live-action-rollen i Teenage Mutant Ninja Turtles-filmene, og dukket opp i komiske roller i This is 40 og serien New Girl. I tillegg har hun laget en liten dokumentarserie der hun utforsker arkeologi og konspirasjonsterier.

Men 2020-tallet skal være Megan Fox sitt tiår! Hennes nese film, Rogue, er allerede ferdig, og i den spiller hun en leiesoldat som må redde en gruppe gisler i Afrika. Filmen minner om Netflix' største actionfilm, Extraction med Chris Hemsworth, men med en vri – livsfarlige løver!

Rogue har premiere i USA, der de aller fleste kinoer fortsatt holder stengt, 28. august. Vi vet ikke om filmen kommer på kino i Norge, eller om vi må vente til den dukker opp på streaming.