Jamie Foxx som Electro

Jamie Foxx vender tilbake i Spider-Man 3

Denne gangen tar han opp kampen mot Tom Hollands Spidey!

Jamie Foxx gjenopptar rollen som superskurken Electro i Marvel Studios neste "Spider-Man"-film. Vi har ikke sett skuespilleren i rollen siden "The Amazing Spider-Man 2" (med Andrew Garfield i hovedrollen), så dette kom mildt sagt som en overraskelse.

Det var The Hollywood Reporter som først kunne avsløre nyheten.

Les også: Her er den første fulle traileren til Borat 2 - og den nye(!) KJEMPELANGE tittele

KLAR FOR MER SPIDEY: Jamie Foxx som Electro i "The Amazing Spider-Man 2".
KLAR FOR MER SPIDEY: Jamie Foxx som Electro i "The Amazing Spider-Man 2".

Denne gangen skal Foxx få bryne seg på Tom Hollands versjon av Edderkoppen, og Jon Watts (som har regissert de tidligere Holland-filmene "Homecoming" og "Spider-Man: Far From Home") setter seg på ny i registolen. Det kommende, tredje kapittelet skal etter planen lanseres 5. november 2021, og står så langt uten tittel.

Innspillingen starter allerede i høst, og flesteparten av skuespillerne vi kjenner fra de to forgjengerne, som Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei osv, er forventet tilbake i sine respektive roller.

Filmens handling er hittil ikke kjent.

Det er allerede seks år siden vi så Foxx som Electro i "The Amazing Spider-Man 2", og vi kan ikke akkurat si at vi husker verken ham eller filmen som noen høydare. Med Tom Holland i spissen, har vi likevel tro på at dette kan bli bra greier. Foxx er jo en kul fyr, tross alt!

Se hvor du kan streame The Amazing Spider-Man 2 her