Gaten Matarazzo
Foto: Evan Agostini/NTB

«Stranger Things»-stjerne røper ubehagelig opplevelse med kvinnelig fan: - Det mest sinnssyke

NTB
Publisert:
Sist oppdatert:

«Stranger Things»-skuespiller Gaten Matarazzo har opplevd litt av hvert i kjølvannet av strømmesuksessen, røper han i en ny podkast.

Annonse

Matarazzo var 13 år gammel da innspillingen av første sesong av «Stranger Things» gikk i gang, med premiere i 2016. Til neste år skal det hele rundes av med sesong fem.

I løpet av årene har Matarazzo, i dag 21 år, opplevd flere ting han kaller «ukomfortable». Som når han har stilt opp på bilder med fans og opplevd at noen tar tak i rumpa hans. Men det han kaller for «det mest sinnssyke» skjedde nylig, da han møtte han en mor og datteren hennes.

– Denne kvinnen i 40-årene sa rett ut til meg: «Jeg har hatt et crush på deg siden du var 13». Jeg syntes det var opprørende, men tenkte at hun sikkert mente «åååå, denne guttungen er søt», fortalte Gaten da han gjestet podkasten «Inside Of You», ifølge Variety.

Stranger Things
BARNESTJERNER: Gaten Matarazzo og resten av gjengen i første sesong av "Strager Things" (2016)., Foto: Netflix

– Men hun la til: «Jeg er klar over aldersforskjellen». Da sa datteren, som sto der sammen med henne, «hva i helvete, mamma?».

Innspillingen av femte sesong foregår fortsatt, og Gaten Matarazzo forteller at han har avfunnet seg med én ting:

– Det er ganske tydelig – og jeg er selv svært klar over – at «Stranger Things» sannsynligvis er det største jeg noensinne kommer til å gjøre. Det er antakelig det jeg vil huskes for, selv om jeg fortsetter å jobbe resten av livet.

Annonse