Johnny Depp i The Astronauts Wife

21 filmer stjernene ALDRI vil at du skal se!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Enkelte roller skulle stjernene takket nei til. Vi har saumfart nettet etter noen av de mindre heldige produksjonene skuespillerne gjerne skulle skjult for offentligheten.

Annonse

Here we go...

Matthew McConaughey i "The Return of the Texas Chainsaw Massacre"

Matthew McConaughey og Renee Zellweger i "The Return of the Texas Chainsaw Massacre"

Denne filmen ble gitt ut først etter at Zellweger og McConaughey ble kjendiser, og på grunn av et sjokkerende lavt budsjett ble filmen, vel, sjokkerende dårlig.

Men sant skal sies: Filmen hadde vært enda dårligere hadde det ikke vært for talentet til disse to. Men den er neppe noen rose i deres filmografi.

Annonse
Tobey Maguire og Leonardo Dicaprio i Don's Plum

Tobey Maguire og Leonardo Dicaprio i Don's "Plum"

To år før han spilte i Titanic var DiCaprio i filmen Don's Plum hvor han spiller et gjengmedlem som trakasserer kvinner. Et par år etter Titanic bestemte noen seg for å gi ut filmen, noe ungpikeidolet DiCaprio aldeles ikke ønsket.

George Clooney i Return of the Killer Tomatoes

George Clooney i "Return of the Killer Tomatoes"

Ja, du leste riktig. Tomatene er ute etter hevn. Dette er en lavpannet komedie, og en oppfølger til kult-kortfilmen Attack of the Killer Tomatoes!, men vi skjønner ennå ikke hva Clooney gjør i filmen.

Det er det ikke sikkert han heller gjør i dag.

Annonse
Mila Kunis i American Psycho 2

Mila Kunis i "American Psycho 2"

Mila Kunis og Williams Shatner spiller hovedrollene i denne merkelige komithrilleren, som har ytterst lite å gjøre med American Psycho. Faktisk var det en helt frittstående film, fram til halvveis gjennom innspillingen, da noen skrev en flashback-scene der Patrick Bateman dreper barnevakten til tolv år gamle Rachael. Tolvåringen vokser opp til å bli en psykopatisk seriemorder selv, som studerer psykologi for å lære alt hun kan om seriemordere!

Kunis selv kalte filmen en "uønsket forlegenhet".

Les også: Topp 13 absurde oppfølgere du kan streame nå

Annonse

Amy Adams i "Psycho Beach Party"

Amy Adams er i dag en Oscar-nominert skuespiller kjent for sitt fantastiske talent, men hun angrer nok på scenen i Psycho Beach Party hvor hun "plutselig" mister deler av bikinien. Å, hva gjør man vel ikke for å bli kjendis?

Sylvester Stallone i Party at Kitty and Stud's

Sylvester Stallone i "Party at Kitty and Stud's"

Stallones skuespillerprestasjoner i denne relativt esoteriske filmen fra begynnelsen av hans karriere er neppe hans beste. Men han angrer nok mer på nakendansen hvor man får se Rocky i all sin usensurerte herlighet.

Han kalles ikke "The Italian Stallion" uten grunn.

Annonse
Angelina Jolie i Cyborg 2

Angelina Jolie i "Cyborg 2"

I denne filmen spiller Jolie en cyborg som forelsker seg i en martial arts-instruktør. Og etter at hun så den for første gang, gikk hun ifølge seg selv hjem og kastet opp.

George Clooney i Return to Horror High

George Clooney i "Return to Horror High"

På åttitallet spilte Clooney i en av forløperne til Skrik-filmene, men det spørs om det var så lurt?

Det samme tenkte nok Clooney da han så Return to Horror High i ettertid.

Annonse
Robert Downey Jr. i The Shaggy Dog

Robert Downey Jr. i "The Shaggy Dog"

Downey hadde det ikke så bra på begynnelsen av 2000-tallet og slet med alkoholproblemer, så han valgte å spille rollen som en ond fysiker som forandrer skuespiller Tim Allen til en hund.

Resultatet? En fylleangst man ikke blir kvitt.

Annonse
Rebecca Ferguson og Michael Fassbender i Snømannen

Michael Fassbender og Rebecca Ferguson i "Snømannen"

Jo Nesbo’s The Snowman er ikke en særlig god film. Filmskaperne ble aldri ferdig med manuset, og den endelige filmen føles som den er klippet i stykker. Ikke minst ble Filmweb-skribent Erlend Lundgårds statistrolle fullstendig klippet ut, og det er uforsvarlig.

Annonse
Julianne Moore og Madonna i Body of Evidence

Julianne Moore og Madonna i "Body of Evidence"

Julianne Moore ville så gjerne levere, men med Madonna på slep, som forøvrig ble hyret inn som skuespiller kun fordi hun var hot & happening, gjorde Oscar-vinnerens forsøk nytteløse.

Resultatet er en film som fremstår mer som soft-core pornografi enn en erotisk thriller.

Annonse
Liam Neeson i Satisfaction

Liam Neeson i "Satisfaction"

Det hender titt og ofte at ungdom med løpetid forelsker seg i eldre mennesker, og nettopp dét er tilfelle i Satisfaction fra 1988. Men i filmen kan det virke som om Liam Neeson også ønsket å løpe.

Bort fra filmsettet.

Annonse
Terrence Howard i Glitter

Terrence Howard i "Glitter"

Det er sjelden en sangers forsøk på å lage spillefilm går så bra, med mindre man er Bieber med en hær av Beliebers. Mariah Careys Glitter hadde ikke noe annet enn klisj��er, og en ærverdig innsats fra Terrence Howard.

Annonse
Nicole Kidman i BMX Bandits

Nicole Kidman i "BMX Bandits"

En gjeng bankranere med pistoler og biler kan aldri hamle opp med en gjeng ungdommer på sykler! Dette var i alle fall ideen når noen bestemte seg for å lage BMX Bandits.

Det eneste bra med denne filmen er Kidmans innsats som åpnet veien videre for hennes karriere.

Annonse
Leonardo DiCaprio i Critters 3

Leonardo DiCaprio i "Critters 3"

Tenåringer kan være oppmerksomhetssyke, men de fleste blir ikke merket av det for livet. Det ble derimot DiCaprio, som den dag i dag angrer på at han kjempet mot de rød-øyede hårballene i 1991.

Annonse
Robert De Niro i "The Adventures of Rocky and Bullwinkle

Robert De Niro i "The Adventures of Rocky and Bullwinkle"

Dette er en film om animerte tegnefilmdyr som kommer ut av skjermen for å stanse en Nazist-lignende dikator (De Niro) fra å bli president i USA.

Vi lar det bli med det.

Annonse
Kevin Costner i Sizzle Beach USA

Kevin Costner i "Sizzle Beach USA"

Filmen skulle visstnok være en komedie om tre unge jenter som kommer til Los Angeles for å oppleve utelivet, men de ender opp med å møte Kevin Costners hest, og... vel det er det. Men de er nakne! Nakenhet på film er bra, sant?

Ikke ifølge Costner, som i følge ryktet forsøkte å kjøpe rettighetene til filmen slik at den aldri skulle komme i videohyllen.

Les også: 11 sexscener som byr på noe utenom det vanlige

Annonse
Michael Caine i Jaws: The Revenge

Michael Caine i "Jaws: The Revenge"

Den fjerde Jaws-filmen var ikke stort mer enn en melkeku med manus tilsynelatende skrevet helgen før innspilling. Slutten var også helt uforståelig.

Caine har i ettertid sagt at han aldri så filmen, "men etter alt å dømme er den forferdelig. Derimot har jeg sett huset den betalte for, og det er kjempefint!"

Annonse
Johnny Depp i The Astronauts Wife

Johnny Depp i "The Astronaut's Wife"

Depp drar til verdensrommet, blir infisert av romvesen, kommer hjem til jorden og har glemt hva det innebærer å være en god skuespiller.

Han har også fått seg gule boybandstriper i håret.

Annonse
Colin Farrell, Will Smith og Russell Crowe i Winter’s Tale

Colin Farrell, Will Smith og Russell Crowe i "Winter’s Tale"

Her er det mye å ta tak i. En udødelig tyv forelsker seg i en dame som dør fordi de har sex, Colin Farrell går rundt i New York med en flyvende hest i hundre år, Russell Crowe spiller en demon og Will Smith spiller djevelen. Dette er velmenende, hjertefølt og utrolig rart. Ta en tur til Streamingguiden nå for å sjekke det ut!

Annonse
Sir Ben Kingsley i The Love Guru

Sir Ben Kingsley i "The Love Guru"

Vi forstår ikke helt hvorfor Oscar-vinner Kingsley trodde det var en god idé å spille Guru Tugginmypudha i en Mike Myers-film infisert av prompehumor.

Så vi bestemte oss for å ikke forstå det heller.

Annonse
George Clooney i Batman & Robin

George Clooney i "Batman & Robin"

Clooney, nå har du så mange rare roller fra fortiden at vi med denne gjør det enkelt:

Why, George? Why?

Annonse