a person lying on the back

Instinct

15 år
1 t. 34 min.
Drama / Thriller
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse
Plakat for 'Instinct'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Instinct
Antatt premiere: juni 2024
Sjanger: Drama / Thriller
Manus: Halina Reijn, Esther Gerritsen
Nasjonalitet: Nederland
Aldersgrense med begrunnelse: 15 år
Denne filmen har en forstyrrende tematikk knyttet til sex og samtykke. Den har flere scener med ustabile voksenpersoner og voldsinnslag. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.
Språk: Nederlandsk
Produksjonsår: 2019
Distributør: Manymore AS

Når den erfarne psykologen Nicoline begynner i ny jobb på en rehabiliteringsinstitusjon for voldelige kriminelle, kommer hun i kontakt med serievoldtektsmannen Idris. Kollegene er overbevist om at Idris er rehabilitert og klar for å løslates, men Nicoline mener det stikk motsatte. Saken kompliseres imidlertid av at Idris er kjekk og karismatisk, og at Nicoline raskt utvikler en fascinasjon for sin nye pasient som stikker dypere enn ren profesjonell interesse. Når det viser seg at tiltrekningen er gjensidig, starter et farlig spill mellom de to, der det er vanskelig å si hvem som til enhver tid har makten – langt mindre hvem som manipulerer hvem.

With the suppor of the Creative Europe Programme - MEDIA of the European Union

Ved siden av rollen som Melisandre i «Game of Thrones», er Carice van Houten kjent som en av Nederlands aller dyktigste filmskuespillere, og i INSTINCT får hun virkelig vist hva hun er god for. Halina Reijns imponerende regidebut er en intens, intelligent og underholdende erotisk thriller med et tydelig kvinnelig blikk, som er blitt sammenlignet med Paul Verhoevens BASIC INSTINCT og ELLE.

Se bildeserie