Wild Rose

Wild Rose

9 år
1 t. 40 min.
Drama / Musikkfilm
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Wild Rose'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Wild Rose
Premiere: 11.10.2019
Sjanger: Drama / Musikkfilm
Nasjonalitet: England
Aldersgrense med begrunnelse: 9 år
Denne filmen skildrer ustabile familiesituasjoner og inneholder enkelte følelsesutbrudd. Den får derfor aldersgrense 9 år.
Språk: engelsk
Produksjonsår: 2019
Distributør: Norsk Filmdistribusjon

«Dønn sjarmerende om skotsk country-talent»
Vårt Land

Rose-Lynn Harlan har en frynsete fortid og en fabelaktig stemme. Selv om hun er født og oppvokst i Glasgow, har hun alltid identifisert seg med de amerikanske countrystjernene og brenner for den upolerte countrymusikken i USA, som består av «tre akkorder og sannheten om livet». Hennes store drøm er å flytte til Nashville og få sitt store gjennombrudd blant likesinnede, men drømmen virker fjern når man bor i Skottland, er alenemamma til to små og arbeider som hushjelp.
Ved hjelp av sjefen hennes, som får i stand et møte med en legendarisk BBC-radiovert, og noen harde verbale sannheter fra moren, Marion (Julie Walters), innser Rose at veien til egen lykke kanskje er kortere enn hun tror.

Rose spilles av stortalentet Jessie Buckley, som har begeistret publikum og anmeldere over hele verden med sin autentisitet og nydelige sangstemme. 'Wild Rose' er en original og oppløftende film om familie, livsdrømmer og musikk som kommer rett fra hjertet.

Annonse

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse
Annonse