Mangler plakat

Beautiful Creatures

11 år
2 t. 3 min.
Drama / Fantasy / Romantikk
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Beautiful Creatures'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Beautiful Creatures
Premiere: 15.02.2013
Sjanger: Drama / Fantasy / Romantikk
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 11 år
Filmen inneholder skildringer av overnaturlige fenomener, skremmende forvandlinger og enkelte voldsinnslag. Den får derfor 11-årsgrense.
Språk: engelsk
Produksjonsår: 2013
Distributør: Nordisk Film Distribusjon

Tenåringen Ethan Wate (Alden Ehrenreich) drømmer om å unnslippe det kjedelige småbylivet når han enn dag møter Lena Duchannes (Alice Englert). Han blir intenst forelsket - dette er jenta han har drømt om - bokstavelig talt. De har samme sans for humor. Begge to har mistet mødrene. Og uten at de er klar over det, er de uløselig knyttet sammen av overnaturlige hendelser som fant sted lenge før de ble født.

Selv når Lena innrømmer at hun er en "caster", en heks, og advarer ham om at han kan bli skadet bare av å være sammen med henne, er Ethan tro mot sine følelser. Men forut for Lenas 16-årsdag, spinner alt ut av kontroll. Lena vet at Lyset og Mørket snart skal slåss om å verve henne i det gode eller det ondes tjeneste, og hun frykter for Ethans sikkerhet. Når Mørket nærmer seg Lena, må hun velge mellom å redde Ethan og holde fast ved alt annet hun er glad i.

Beautiful Creatures er basert på den bestselgende romanen av Kami Garcia og Margaret Stohl. Den er original, mørk og morsom, en fengslende, overnaturlig kjærlighetshistorie om en helt vanlig gutt som forelsker seg i en mystisk outsider som helst vil være normal - og den livsfarlige hemmeligheten som forandrer livene deres for alltid.