Wonka - Plakat

Wonka

6 år
1 t. 56 min.
Familiefilm
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse
Plakat for 'Wonka'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Wonka
Premiere: 08.12.2023
Sjanger: Familiefilm
Regi: Paul King
Manus: Paul King, Simon Farnaby, Roald Dahl
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 6 år
Filmen inneholder enkelte scener med truende stemning som kan virke skremmende på de aller yngste.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2023
Distributør: Warner Bros

Kommer med både norsk og engelsk tale!

"Wonka", basert på den fantastiske rollefiguren i sentrum av Charlie og sjokoladefabrikken, Roald Dahls mest kjente barnebok - en av de bestselgende barnebøkene gjennom tidene -, forteller den utrolige historien om hvordan verdens beste oppfinner, magiker og sjokolademaker ble den elskede Willy Wonka vi kjenner i dag.

Fra Paul King, manusforfatter og regissør av "Paddington"-filmene; David Heyman, produsenten bak "Harry Potter"-serien og produsentene Alexandra Derbyshire ("Paddington") og Luke Kelly ("Roald Dahls Heksene"), kommer en nydelig mix av magi og musikk, kaos og følelser, fortalt med masse kjærlighet og humor. Med Timothée Chalamet i hovedrollen, introduserer denne uimotståelige og fantasifulle kinofilmen publikum for en ung Willy Wonka, proppfull av ideer og med mål om å forandre verden. Filmen viser hvordan de beste tingene i livet begynner med en drøm, og hvis du er heldig nok til noen gang å møte Willy Wonka, så er alt mulig.

Warner Bros. Pictures presenterer, sammen med Village Roadshow Pictures, en Heyday Films-produksjon, en Paul King konfeksjon, "Wonka" - på kino 8. desember. Filmen distribueres over hele verden av Warner Bros. Pictures.

Se bildeserie
Annonse

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse
Annonse