Mangler plakat

Things We Lost in the Fire

11 år
2 t.
Drama
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Things We Lost in the Fire'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Things We Lost in the Fire
Premiere: 04.04.2008
Sjanger: Drama
Nasjonalitet: USA, Storbritannia
Aldersgrense med begrunnelse: 11 år
I denne filmen framstilles voksne som trygge i sine relasjoner til barn i forbindelse med sorgprosesser. Flere dramatiske scener med voksne i følelsesmessig ubalanse, antas likevel å virke forstyrrende på de yngste. Filmen får derfor 11-årsgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2007
Distributør: United International Pictures

Oscarvinnerne Halle Berry og Benicio Del Toro spiller hovedrollene i Susanne Biers kraftfulle nye drama "Things We Lost in the Fire", en bevegende, emosjonellt og fengslende historie om to mennesker som føres sammen av skjebnen.

Tilværelsen raser sammen for Audrey Burke (Berry) da hun får den sjokkerende nyheten levert på døren av det lokale politiet: hennes omsorgsfulle og elskede mann Brian (David Duchovny), faren til deres to små barn, er blitt drept i et tilfelle av blind vold.
Etter 11 års ekteskap preget av kjærlighet og sikkerhet, mister Audrey nå fotfestet. Impulsivt henvender hun seg til Jerry Sunborne (Del Toro), en narkoman på avvenning, som har vært hennes manns nære venn siden barndommen.

Desperat etter å fylle det vonde tomrommet som oppstod etter at hennes mann døde, inviterer hun Jerry til å flytte inn i rommet ved siden av garasjen deres, i håp om at han kan hjelpe henne og barna å bearbeide det plutselige tapet. Jerry konfronteres daglig med kampen mot rusavhengigheten, men i hans plutselige rolle som erstatningsfar og venn av Audreys sønn og datter, finner han en kime til indre stabilitet. Mens Jerry og Audrey forsøker å forholde seg til sorgen, blir de skjøre båndene mellom dem hele tiden satt på prøve. Tross vanskelighetene, finner de styrke til å fortsette.

Halle Berry (Audrey Burke) er en uredd skuespiller i stadig bevegelse. Vi så henne sist i thrilleren "Perfect Stranger", der hun spilte mot Bruce Willis. Berry har opp gjennom karrieren vunnet flere priser, deriblant Oscar og Golden Globe. I tillegg til å ha medvirket i filmene "X-Men" og James Bond-filmen "Die Another Day", har hun også selv produsert filmer for tv. Hun ble nominert til Emmy- og Golden Globe-prisen for sitt skuespillertalent i filmen "Their Eyes Were Watching God" og for sitt regiarbeid med tv-filmen "Lackawanna Blues".

Benicio Del Toro (Jerry Sunborne) har fått mye god omtale i løpet av karrieren. Blant annet vant han Oscarprisen for rollen i "Traffic" og ble nominert til Oscar for rollen i "21 Grams". Nylig spilte han i filmen "Sin City" og har medvirket i filmer som "Snatch", "Mistanken" og "Frykt og avsky i Las Vegas". Del Toro debuterte med James Bond-filmen "License to Kill". I tillegg til Oscar pris, har han vunnet en rekke priser som Golden Globe-, BAFTA- og Independent Spirit-prisen.

Susanne Bier (regissør) fullførte utdannelsen ved the Den Danske Filmskole i 1987. Hun fikk en pris for eksamensfilmen ved filmskolenes festival i München. Biers filmdebut i 1990, "Freud flytter hjemmefra", fikk mye internasjonal applaus. Den dansk-svensk-portugisiske filmen "Det bli'r i familien" kom ut i 1993, og hennes neste film, den svenske "Like it never was before", fulgte i 1995 og fikk Kritiker-prisen ved filmfestivalen i Montreal. Hennes danske film "Den eneste ene" (1999) ble en suksess i Danmark og fikk fart på karrieren hennes. Filmene "Elsker deg for evig" (2002), som ble vist ved tre filmfestivaler, og "Brødre" (2004), som ble nominert til 11 European Film Academy-priser, ble begge kassasuksesser. Biers siste film, "Etter bryllupet" (2006), ble nominert til Oscarprisen for beste utenlandske film.