a man in a garment

Spider-Man: No Way Home: Billettsalget er i gang!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Denne uka kan du endelig se den tredje filmen om Tom Hollands utgave av Peter Parker. Ikke gå glipp av årets største superheltfilm!

Annonse

I dag har kinoer over hele landet begynt billettsalget til Spider-Man: No Way Home, som har Norgespremiere 21. januar. Forventningene til den tredje Spider-Man-filmen med Tom Holland i tittelrollen er skyhøye – ikke minst etter at filmen ble utsatt med over en måned, etter at den opprinnelig skulle ha premiere 15. desember.

Billetter var solgt og fans var klare, men dagen før den planlagte premieredatoen, ble alle visningene avlyst, og filmen ble utsatt – først til 14. januar, og deretter til 28. januar. Nå er filmen tilbake på plakaten, og hittil har norske kinoer lagt ut billetter til 926 No Way Home-forestillinger, bare den førstkommende hælja.

For første gang i kinohistorien er nabolagshelten Spider-Man avslørt, og han kan ikke lenger skille hverdagen fra den risikofylte tilværelsen som superhelt. Når han ber Doctor Strange om hjelp blir situasjonen enda farligere, og tvinger ham til å oppdage hva det virkelig betyr å være Spider-Man.

Kjøp billetter til filmen her

Annonse

Les også: 41 nye filmer og serier som er på vei til Disney+

Spider-Man: No Way Home

Introduserer multiverset til MCU

Både Tom Holland, regissør Jon Watts og Zendaya kommer tilbake i oppfølgeren til Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home, men de er absolutt ikke alene.

Doctor Strange kommer nemlig til å spille en gjesterolle i filmen. Etter at "Mysterio" avslørte Spider-Mans identitet i slutten av Spider-Man: Far From Home, oppsøker Peter den magiske doktoren, for å få han til å fortrylle verden, sånn at alle glemmer at han er superhelten.

Det fører med seg noen uante konsekvenser, og snart har Doctor Strange åpnet døra for multiverset. Spider-Man møter the Green Goblin fra Spider-Man (2002), Doctor Octopus i Spider-Man 2 (2004), Sandman fra Spider-Man 3 (2007), the Lizard fra The Amazing Spider-Man (2012) og Jamie Foxx i rollen som Electro fra The Amazing Spider-Man 2 (2014). Internett er stappfullt av rykter og spoilere, og vi har ikke tenkt å røpe noen av dem her.

Kjøp billetter til filmen her

Annonse