Terrifier 2

Nå kommer skrekkfilmen folk "spyr og besvimer" av til norske kinoer

Publisert:

Vi trodde aldri klovneskrekkfilmen "Terrifier 2" ville finne veien til norske kinolerreter. Vel, så feil kan man ta...

Annonse

Den siste uka har Damien Leones skrekkoppfølger "Terrifier 2" skapt overskrifter verden over. Filmens groteske innehold skal ha fått en rekke publikummere til å besvime, kaste opp og forlate salen - og bilder av folk som mottar medisinsk hjelp (!) utenfor kinosalene har gått viralt.

Også her til lands har interessen for filmen vært enorm, og mange har lurt på om "Terrifier 2" vil finne veien til norske kinolerreter. I kommentarfeltet til en Filmweb-artikkel postet på Facebook i forrige uke, kan Jonas Kalkvik i distribusjonsselskapet Another World Entertainment melde at de har kjøpt distribusjonsrettighetene til filmen og "vil slippe den på kino så raskt som mulig".

Daglig leder i AWE, Marius Olsen, bekrefter nyheten i en sms til Filmweb:

"Det blir kjempegøy. Premieren er ikke endelig fastsatt."

Annonse

Det vil si at også norske kinopublikummere nå får mulighet til å finne ut av hva klovnebuzzet dreier seg om - og eventuelt spy, besvime og pigge fra salen før spilletiden på nesten 2,5 timer er over...

Les også: Denne filmen er så grotesk at folk spyr og besvimer på kino

HUSK SPYPOSE: Karakteren Art the Clown i "Terrifier 2".

Blant "Terrifier 2"-postene som har gått sin seiersgang i sosiale medier, står muligens følgende på toppen av pallen. En amerikansk publikummer ble vitne til at kompisen besvimte under en visning av filmen, og twitret:

"Vennen min besvimte og kinoen ringte en ambulanse. Anbefales sterkt."

Se tweeten under:

Annonse

En annen lyder:

- Så akkurat Terrifier 2. Det var et fantastisk, blodig kaos. Fyren bak meg besvimte og krasja inn i stolen min, en annen overhørte jeg si at han gikk fordi han følte seg dårlig. Idet jeg gikk ut kinodøra hørte jeg en eller annen spy hardt og høyt på toalettet. (TJ Barker)

I et intervju med Entertainment Weekly, avslører regissør Damien Leone at han ser på responsen som en ære, så lenge det ikke går for langt:

Annonse

- Hør her, jeg kan elske et par walk-outs, jeg ser på det som et slags æresmerke fordi det er en intens film. Men jeg vil ikke at folk besvimer og blir såret under filmen. Det er bare surrealistisk.

Han fortsetter:

- Her er tingen, den heter "Terrifier 2". Du bør sannsynligvis se "Terrifier 1" før du hopper på denne. Har du sett ener'n vet du hva du begir deg ut på. Det er en nå beryktet mordscene, en baufilscene i første film, som alle prater om. Vi forsøkte å konkurrere med den scenen i den nye filmen. Den ekstremt støttende fanbasen vi har fått, som virkelig setter Art the Clown (filmens hovedkarakter) på en pidestall, vil nemlig se slikt. Jeg tror denne filmen er mer tilgjengelig enn den forrige, men vi lager i hovedsak fremdeles disse filmene for dem. Men jo flere som vil komme ombord, dess bedre.

"Terrifier 2" får norsk kinodistribusjon- vi oppdaterer dere så fort vi sitter på premieredatoen.

Annonse

Legg til filmen i din huskeliste her!

Annonse