Avatar: The Way of Water

"Avatar 2" gir anmelderne hakeslepp: "Visuelt mesterverk" og "mind-blowing"

Filmweb
Publisert:

Ventetiden har vært lang, men nå er de aller første reaksjonene på James Camerons oppfølger "Avatar: The Way of Water" her.

Annonse

Etter å ha ventet i 13 år, er vi vanvittig nok kun én uke unna premieren på den etterlengtede oppfølgeren "Avatar: The Way of Water" (Billetter her!), og vi er latterlig spente på å se om 2009-gigasuksessens fortsettelse vil leve opp til fansens skyhøye forventninger. I London har et knippe utvalgte journalister fått se filmen før resten av verden, og samtlige melder at de er overveldet av begeistring for filmseriens andre kapittel.

Programlederen for podcasten "Happy Sad Confused", Josh Horowitz, skriver følgende på Twitter:

"James Cameron viser nok en gang andre regissører hvordan det skal gjøres. Jeg har sagt det tusen ganger. Aldri tvil på ham. "Avatar: The Way of Water" er måten man gjør episk blockbuster-ing. Følelsesladd, sterke inntrykk og så stor som en film kan bli."

Fandangos Erik Davis mener oppfølgeren er "større, bedre og mer følelsesladd" enn originalen, og legger til at den "tar pusten fra deg" og er "fantastisk medrivende". "Historien, skuespillet, spiritualiteten, skjønnheten - dette er filmskaping og historiefortelling på sitt absolutt beste", runder han av med.

Annonse

Colliders Peri Nemiroff skriver at han "hadde tro på at James Cameron ville ta effektene til nye høyder", men at det "visuelle er sinnsykt" og at man får servert "et slående bilde etter det andre."

Avatar: The Way of Water

Se et utvalg av de første reaksjonene under:

Annonse
Annonse

"Avatar: The Way of Water" har Norgespremiere 14. desember - billetter finner du her

Annonse