Bruce Willis i Survive The Night

Bruce Willis' kone trygler paparazziene: - Vær så snill, ikke rop til mannen min

Publisert:

Emma Heming Willis ber fotografene vise hensyn etter ektemannens demens-diagnose.

Annonse

Tidligere i år annonserte familien til Hollywood-stjerna Bruce Willis (67), at skuespillerens afasi-diagnose hadde utviklet seg til demens. Nå ber Emma Heming Willis, 67-åringens kone siden 2009, paparazziene om å vise hensyn.

I en video postet på Instagram, forteller Heming om en hendelse der flere fotografer plaget skuespilleren under et nylig cafebesøk i LA med venner og familie.

- Hvis du er en som passer på noen med demens, vet du hvor vanskelig og stressende det kan være å få noen ut i verden og navigere dem trygt, selv bare for en kopp kaffe. Det er åpenbart at det fortsatt er mye opplysning som trengs der ute. Så denne går ut til fotografene- og videofolkene som prøver å få noen eksklusive klipp av mannen min når han er ute; bare hold dere på avstand.

Hun fortsetter:

Annonse

- Jeg vet at dette er jobben deres, men kanskje bare dere kan holde distanse. Vær så snill, ikke rop til mannen min for å spørre hvordan han har det, eller noe som helst. Wohoo-ingen og jippi-yay-ene - bare ikke gjør det. Gi ham rom. Tillat familien vår, eller hvem som helst som er med ham, å få ham trygt fra punkt A til punkt B. Det er min oppfordring.

Se videoen under:

Bruce Willis har hatt en eventyrlig karriere, og kan skilte med ikoniske filmer som "Pulp Fiction", "Armageddon", "The Sixth Sense" og ikke minst "Die Hard"-franchisen på CV'n.

Annonse

Gjennom årene har skuespilleren blitt nominert til fem Golden Globes (der han vant en for "Moonlighting") og tre Emmys (der han vant en for "Moonlighting" og en for sin gjesterolle i "Friends"). Willis filmer har dratt inn mer enn 5 milliarder dollar globalt, hvilket gjør ham til en av verdens mest innbringende skuespillere. I 2006 ble han belønnet med en rosa terazzo-stjerne på legendariske Walk of Fame i Hollywood.

Annonse