Angivelige krav til "nye" James Bond dumper STORE skuespiller-favoritter

Publisert:

Hvem bør overta den ikoniske rollen etter Daniel Craig?

Annonse

Med "James Bond: No Time to Die" takket skuespiller Daniel Craig (54) for seg med stil, etter å ha spilt rollen som agent 007 siden "Casino Royale" i 2006.

Ryktene om hvem som skal overta stafettpinnen etter Craig har svirret siden, og enkelte navn har utmerket seg som favoritter hos både fansen og media.

Blant dem finner vi bælkjente skuespillere som Henry Cavill, Tom Hardy, Dan Stevens, Tom Hiddleston, Michael Fassbender, Jamie Bell, Idris Elba, Harry Styles og Cillian Murphy, men også hakket mindre kjente navn som James Norton, Lashana Lynch, Sam Heughan, Richard Madden, Tom Hopper og Aidan Turner. For å nevne noen.

Nå melder imidlertid ITV-journalist Ross King at vi kan stryke flere av navnene fra lista. I en fersk episode av Lorraine (via Kino.dk), forteller han at Bond-produsentene angivelig har satt et par ekstra krav til den neste store stjerna i franchisen. King forklarer:

Annonse

- Det siste ryktet, som nok i stor grad stemmer, er at Bond-produsentene hovedsakelig er på jakt etter en yngre Bond. Sannsynligvis en person i 30-årene.

Han legger til at skuespilleren må være ung nok til å minst(!) kunne lede de tre neste filmene i filmserien. I tillegg er høyden avgjørende.

- Det andre de sier, er at skuespilleren må være høyere enn 1.77 meter.

Les også: 50 filmer vi gleder oss til i 2022

UTE?: Skuespiller Henry Cavill.

Dersom opplysningene stemmer, vil brennheite kandidater som Henry Cavill (39), Tom Hardy (44), Tom Hiddlestone (41) og Idris Elba (49) allerede være for gamle i spiongamet, til tross for at de fleste er høye nok for rollen.

Så hvem er egentlig de nye favorittene?

I et intervju med Deadline i sommer, fortalte 007-produsent Barbara Broccoli at den neste Bond-filmen er "minst to år unna". Hun avslørte også at man ikke engang har begynt å lete etter skuespilleren som skal erstatte Daniel Craig:

Annonse

- Ingen er aktuelle. Vi arbeider med hvor vi skal gå med Bond, og er i ferd med å snakke oss gjennom det. Det foreligger ikke et manus, og vi kan heller ikke gå i gang med et før vi bestemmer oss for hvordan vi skal gå frem med neste film. Fordi det er virkelig å finne opp Bond på ny, hvem han er. Det tar tid.

Spennende, spennende. Spesielt nå som storfavorittene kan være ute.

Annonse