Daniel Craig

Daniel Craig er ferdig som James Bond

Hvem blir den neste agent 007?

Oppdatering i saken: i følge BBC hevder nå flere kilder at Daniel Craig enda ikke har bestemt seg for om han skal returnere som Bond eller ei.

Daniel Craig, som har spilt James Bond i de fire siste Bond-filmene, har ifølge The Telegraph takket nei til et tilbud om 68 millioner pund for å returne som agent 007 i de neste to filmene. Summen skal også ha inkludert en rolle som medprodusent.

Les også: Anbefalte thrillere

Daniel Craig og Bond-regissør Sam Mendes
Daniel Craig og Bond-regissør Sam Mendes

Vil ikke mer

Ryktene om at Craig ønsket å gi seg har svirret i månedsvis, og i et intervju i forbindelse med lanseringen av Spectre (2015), nevnte han at han heller ville kutte hovedpulsåren enn å spille Bond igjen. Til tross for dette har vi krysset fingre og tær for at Craig ville ombestemme seg, men nå har han altså sagt stopp for godt.

Craig har spilt rollen som den britiske spesialagenten siden 2005, og de fire filmene "Casino Royale" (2006), "Quantum of Solace" (2008), "Skyfall" (2012) og "Spectre" har til sammen spilt inn mer enn 2 milliarder pund. Craig selv skal ha tjent ca 38 millioner pund på årene som Bond.

Les også: Bli med bak dørene på James Bond Spectre - The Auction

Blir Tom Hiddlestone den neste James Bond?
Blir Tom Hiddlestone den neste James Bond?

Rykter og spekulasjoner

Nå blir det ekstremt spennende å se hvem som blir Craigs arvtager, og ryktene går allerede for fullt verden over. En het kandidat i britiske medier er den britiske skuespilleren Tom Hiddlestone (The Night Manager), som nylig skal ha blitt sett i møte med Bond-regissør Sam Mendes og produsent Barbara Broccoli. Hiddlestones talsperson avviser på sin side ryktene som fullstendig usanne, ifølge BBC.

Ellers har navn som Idris Elba, Damian Lewis og Tom Hardy også vært oppe til diskusjon blant fansen.